Vacature Jongerenwerker

Jongerenwerker in Sommelsdijk

Wil jij graag werken bij Stichting ZIJN, maar staat de baan die je zoekt er niet tussen? Een open sollicitatie sturen kan altijd naar .

Werken bij

 • Zet jij je graag in voor een ander en heb jij een flexibele instelling?

  Het Wijkcentrum in Middelharnis is op zoek naar een Ambulant Medewerker (2-5 uur per maand)

  Als Ambulant Medewerker ben je als gastvrouw of gastheer het gezicht van het Wijkcentrum. De werkzaamheden kunnen per keer verschillen. Zo zul je de ene keer koffie en drankjes inschenken en de andere keer alleen het gebouw openen en sluiten. Hierdoor zal het aantal uren dat je per maand werkt verschillen (2-5 uur per maand).

  Voor deze functie is het belangrijk dat je een sociale en klantgerichte instelling hebt. Tevens vragen wij dat je in de avonden beschikbaar bent. Als je in de omgeving van Sommelsdijk/Middelharnis woont is dat een pré.

  Wij bieden jou een functie op oproepbasis met een mooi passend salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao Sociaal Werk.

  Wil jij graag aan de slag als Ambulant Medewerker? Stuur dan jouw cv en motivatie naar t.a.v. . Voor meer informatie kun je haar ook bellen via (optie 1).

 • Vrijwilliger Formulierenhulp

  Alles in Nederland kent wel een papier of een (digitaal)formulier. Zoals bij het invullen van een belastingaangifte of het aanvragen van toeslagen of andere voorzieningen. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend hier zelfstandig uit te komen. Bijvoorbeeld als je weinig digitale vaardigheden hebt of de Nederlandse taal niet spreekt. Iemand die helpt bij het maken van een budgetoverzicht of het op orde krijgen van de administratie kan dan enorm helpen.

  Lijkt jou het leuk het vrijwilligersteam van de Formulierenhulp te versterken en voor deze groep een verschil te maken? Stuur dan een mail naar of . Je kunt ook bellen met .

  De Formulierenhulp is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ochtend telefonisch bereikbaar.

 • Jongerenwerker (20-24 uur)

  Jongerenwerker (20-24 uur per week)

  Ben jij een enthousiaste en empathische professional die jongeren graag helpt in hun ontwikkeling? Geloof jij dat iedereen talent heeft en wil je jongeren helpen en stimuleren hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen zodat ze sterker in het leven staan? Dan ben jij de Jongerenwerker die we zoeken!

  Waar ga je aan de slag?

  Stichting ZIJN is dé welzijnsorganisatie op Goeree-Overflakkee. Door middel van welzijnswerk richten wij ons op het bevorderen van weerbaarheid, zelfredzaamheid en veerkracht. Vanuit onze maatschappelijke positie zetten wij actief in op preventie, vroegsignalering en participatie, waarbij we werken vanuit het gedachtegoed van 'Positieve Gezondheid'. Stichting ZIJN bestaat uit drie teams: Jongerenwerk, sociaal cultureel centrum Het Diekhuus en Welzijn.

  ZIJN Jongerenwerk

  Bij Stichting ZIJN geloven we dat alle jongeren de kans verdienen om zichzelf en hun talenten te ontwikkelen. Onze Jongerenwerkers helpen jongeren te ontdekken wat hun leven zinvol en boeiend maakt en motiveren hen daarop in te zetten. Het team bezoekt de verschillende dorpskernen op het eiland, waar het contact legt met jongeren en activiteiten organiseert of bijwoont. Dit gebeurt ook op vaste locaties in dorpskernen, zoals het JAC in Middelharnis waar jongeren elkaar ontmoeten.

  Wat ga je doen?

  Als Jongerenwerker ben jij te vinden waar de jongeren zijn: op straat, bij een inloop, bij activiteiten en op scholen. Je bouwt aan duurzame, gelijkwaardige relaties waardoor je een betrouwbare en laagdrempelige factor bent voor jongeren die behoefte hebben aan advies, sturing, onderwijs of een andere vorm van ondersteuning. Omdat het werk een preventief karakter heeft, maak je handelingsplannen die hieraan tegemoet komen. Je vertaalt beleid naar de praktijk en zet je waarnemingen om in een gerichte aanpak. Hierbij werk je actief samen met verschillende partijen als de gemeente, scholen, partners in het veld en het CJG om te voorkomen dat jongeren in de zorg terecht komen en om het project OKO (opgroeien in een Kansrijke Omgeving) tot een succes te maken.

  Waar zijn we naar op zoek?

  Wij zoeken een enthousiaste, proactieve en zelfstandige collega die het overzicht weet te houden. Je bent communicatief vaardig, legt makkelijk contact met jongeren en je hebt een goed analytisch denkvermogen.

  . hbo werk- en denkniveau (voorkeur richting sociaal domein);

  . relevante werkervaring;

  . flexibiliteit in werktijden, inclusief avonden en weekenden;

  . affiniteit met kunst en cultuur is een pré.

  Wat kun jij verwachten?

  Je komt te werken in een gedreven, divers en hecht team binnen een sociale organisatie. Een werkomgeving waar je op verschillende niveaus een wezenlijk verschil kunt maken. Veder:

  . een uitdagende functie;

  . brutosalaris van minimaal € 3.191 tot maximaal € 4.547 per maand (op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van je werkervaring binnen het welzijnswerk)

  . verlofregeling volgens de CAO Sociaal Werk;

  . telefoon van de zaak;

  . pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn;

  . eindejaarsuitkering;

  . mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

  Voorafgaand aan je aanstelling vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

  Enthousiast?

  Naast je cv hechten wij ook waarde een motivatiebrief waarin je jouw interesse en passie voor deze functie toelicht. Dit kun je doen door vóór donderdag 1 februari je sollicitatie te mailen naar .

  Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Lianne Wittekoek, manager Welzijn op nummer .

  De sollicitatiegesprekken worden gevoerd in week 6 en 7.


De Dillenburg Juliana van Stolberglaan 19 3241 GL MiddelharnisFunctie:jongerenwerker
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3191 – 4547
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting ZIJN via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Jongerenwerker Stichting ZIJN 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures