Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Middelharnis

Verzorgende IG


MBO Schoolstraat 16 en 18 - Hellevoetsluis

Schoolstraat 16 en 18 - Hellevoetsluis

Uren in overleg, Onbepaalde tijd EMB

Wat ga je doen?
Je biedt ondersteuning bij de persoonlijke zorg en begeleiding aan cliënten en probeert hen zoveel mogelijk te stimuleren op het gebied van zelfstandigheid. Je observeert en luistert naar de cliënt en biedt zo de juiste hulp, precies op maat voor hem of haar. Je werkzaamheden lopen uiteen van praktische zaken zoals assisteren bij schoonmaken, de was doen en koken tot behulpzaam zijn bij problemen met betrekking tot relaties, werk en familie. Daarnaast bied je ook begeleiding als cliënten een afspraak hebben bij een arts of overheidsinstanties. Zo weet je samen met je team jullie cliënten een veilige, gezellige en gestructureerde woonomgeving te bieden.

Het merendeel van onze cliënten heeft een complexe zorgvraag wat inhoudt dat jij als begeleider de ADL grotendeels overneemt. Bij de persoonlijke verzorging moeten verpleegtechnische handelingen worden verricht en wordt gebruik gemaakt van tilapparatuur. Tijdens de begeleiding probeer je de cliënten zoveel mogelijk te stimuleren tot zelfstandigheid binnen de mogelijkheden van de individuele cliënt. Dit doe je door de cliënt te observeren en door te luisteren naar de wensen en behoefte van de cliënt. Om de zorg zo passend mogelijk aan te bieden, werken we met de LACCS-methodiek. Deze methodiek staat voor het creëren van een 'Goed Leven' voor mensen met een ernstig meervoudige beperking.

Binnen de organisatie word je geschoold om de nodige verpleegtechnische handelingen en het gebruik van de tilapparatuur onder de knie te krijgen. Ook zal je (o.a.) een cursus volgen voor het toedienen van medicatie en het handelen bij onvoorziene situaties (BHV). Het verbreden van je kennis omtrent de LACCS-methodiek is van groot belang om de continuïteit rondom de zorg te kunnen garanderen.

Waar ga je werken?
Je komt te werken op onze locatie aan de Schoolstraat 16 en 18 in Hellevoetsluis. Deze locatie staat midden in een woonwijk aan de rand van het centrum. Er wonen in totaal achttien cliënten in de leeftijd van 25 t/m 65 jaar die een meervoudige beperking hebben. Als team streven we naar een gezellige, veilige en huiselijke woonomgeving voor de individuele cliënt, maar vinden we het ook belangrijk een groepsgevoel te creëren. Verwelkomen we jou straks als nieuwe collega?

Wie zoeken we?
Hopelijk vink je onderstaand lijstje af:

 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-3 niveau, zoals mmz, spw of verzorgende IG.
 • Pas gediplomeerd, maar nog geen werkervaring? Starters zijn ook van harte welkom om te solliciteren.
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Onregelmatige werktijden horen bij de zorg en vind je geen enkel probleem.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.

Dit is wat we jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 3.294,- bruto per maand (FWG-schaal 35, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens, omdat we vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Dit is wie wij zijn en daar zijn wij trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 20 maart. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Marianna Nobel (Zorgmanager) via .Functie:verzorgende ig
Startdatum:04-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Verzorgende IG Zuidwester 04-03-2024

Bekijk ook andere vacatures