Vacature Leerling Recoveryverpleegkundige

Leerling Recoveryverpleegkundige in Dirksland

Leerling recoveryverpleegkundige

28-36 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Wat ga je doen?
Als recovery verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en voorbereiden van patiënten voor de OK en het bedrijfsklaar maken van de recovery. Je assisteert bij het plaatsen van locoregionale anesthesie technieken en het bewaken van patiënten tijdens en na het geven van regionale anesthesie. Na de operatie draag je zorg voor de bewaking van vitale functies, pijnstilling en het lichamelijk en emotioneel welbevinden van de patiënt. Je werkt direct samen met de anesthesiologen en ziet een grote variatie in patiëntencategorie voorbijkomen. Je komt te werken op een afdeling waar veel speelt, denk aan bijvoorbeeld veel technologische ontwikkelingen en ontwikkelingen op het gebied van anesthesie en medicatie. Wat ons vakgebied staat nooit stil! Ook acute situaties zijn aan de orde van de dag. Past dit helemaal in jouw straatje? Dan ben je voor deze opleiding bij ons aan het juiste adres!

Hoe ziet de opleiding er uit?
Wij bieden onze studenten een veilige leeromgeving en persoonlijke begeleiding. Afhankelijke van de opleidingsplaats duurt de opleiding 12 tot 18 maanden. De opleiding start in oktober 2024. Wij geven de voorkeur aan een voorwerktraject holding/recovery. Een dag meelopen op de holding/recovery is onderdeel van de selectieprocedure.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €2.832,- en maximaal €3.824,- bruto (FG 45 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen. Na het diplomeren wordt je ingeschaald in schaal 50 CAO Ziekenhuizen.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een contract voor de duur van de opleiding. De opleiding duurt 15-18 maanden en na de diplomering is er een grote kans op een vast contract.
  • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
    • Collectieve zorgverzekering

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als leerling recoveryverpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 1 april 2024.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar Marjolein Démoed of Waninka Nonhof via: . Zij beantwoorden je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:leerling recoveryverpleegkundige
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2832 – 3824
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Leerling Recoveryverpleegkundige CuraMare 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures