Vacature Deskundige Infectiepreventie

Deskundige Infectiepreventie in Dirksland

 • Redactie Middelharnis
 • 30-01-2024

Deskundige Infectiepreventie in Dirksland

Deskundige Infectiepreventie (in opleiding)

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste collega! Met elkaar doen wij er alles aan om zorg gerelateerde infecties te voorkomen en bestrijden. Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
In deze functie heb je een belangrijke rol op het gebied van preventie, signalering en bestrijding van virussen en infecties in onze organisatie. Je geeft op dit gebied gevraagd en ongevraagd advies, je hebt een cruciale rol in de coördinatie en je adviseert over maatregelen en richtlijnen ten aanzien van de gezondheid van medewerkers en patiënten/cliënten. Op basis van de juiste wet- en regelgeving zorg jij ervoor dat het infectiepreventiebeleid up-to-date is, geïmplementeerd en correct gebruikt wordt in alle lagen van de organisatie. Infectierisico's worden door jou gesignaleerd, geregistreerd en geanalyseerd. Je vindt het belangrijk dat onze medewerkers op de hoogte zijn van belangrijke zaken omtrent infectiepreventie en het gebruik van de juiste beschermingsmiddelen. Dit doe je door scholing en voorlichting te geven. In deze functie is het erg belangrijk dat je goed kunt samenwerken en je goed weet te presteren onder hoge druk, zeker in geval van een uitbraak.

Je komt te werken op de afdeling Infectiepreventie, samen met drie andere Deskundigen Infectiepreventie. De werkzaamheden worden uitgevoerd in Het Van Weel-Bethesda ziekenhuis, de ouderenzorglocaties en de thuiszorg van CuraMare en ook in het Spijkenisse Medisch Centrum. Kortom, een uitdagend en afwisselend beroep waarbij je de ruimte krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen in een goede leeromgeving.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris indien gediplomeerd van minimaal €3.434,- en maximaal €4.842,- bruto (FG 55 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen. Indien je de opleiding nog moet volgen wordt het salaris in goed overleg bepaald.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een goede leeromgeving en een zorgvuldige persoonlijke begeleiding.
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent een gediplomeerd Deskundige Infectiepreventie; of anders gediplomeerd verpleegkundige of HLO (of een andere HBO opleiding gerelateerd aan de gezondheidszorg) en je bent bereid om de opleiding te volgen.
 • Je hebt als deskundige infectiepreventie een CZO erkend diploma Deskundige Infectiepreventie óf je behaalt deze binnenkort.
 • Je hebt een registratie in het VHIG kwaliteitsregister.
 • Je beschikt over overtuigingskracht en je hebt een probleemoplossende manier van denken en werken.
 • Je bent bekend met relevante wet- en regelgeving en je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons vakgebied;
 • Je weet het hoofd koel te houden in een stressvolle situatie.
 • Je bent nauwkeurig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Solliciteer nu als Deskundige Infectiepreventie!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als Deskundige Infectiepreventie bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 19 februari.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar Esther Borsten of Marianne van Groningen, via: . Zij beantwoorden je vragen graag!


Functie: deskundige infectiepreventie Startdatum: 29-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 3434 - 4842 Uren per week: 32 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:deskundige infectiepreventie
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3434 – 4842
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Deskundige Infectiepreventie CuraMare 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures