Vacature Physician Assistant/Verpleegkundig Specialist Chirurgie/Orthopedie

Physician Assistant/Verpleegkundig Specialist Chirurgie/Orthopedie in Dirksland

Physician Assistant/Verpleegkundig Specialist Chirurgie/Orthopedie

24 / 32 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Ben jij als physician assistant (PA) of een verpleegkundige specialist (VS) toe aan een nieuwe, zelfstandige uitdaging waarbij je te maken krijgt met een diverse patiëntenpopulatie? Dan is de vakgroep Chirurgie/Orthopedie zoek naar jou! Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Lees snel verder welke taken een PA/VS dagelijks bij ons uitvoert!

Wat ga je doen?
Als PA/VS ondersteun je de medisch specialist. Dit doe je door de dagelijkse medische zorg te verlenen aan patiënten die zijn opgenomen in de kliniek of gezien worden op de polikliniek. Je komt te werken in een zelfstandige functie waarin je de vrijheid krijgt om gedelegeerde medische taken uit te voeren. Bij deze taken kan je denken aan anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnostiek, behandeling en begeleiding van patiënten in jouw medisch domein. De belangrijkste taak is het zorgen voor de klinische patiënten. Daarnaast is er voor alle PA/VS een poliklinisch aandachtsgebied, deze zal in de loop van je werkzaamheden en in overleg met de specialisten vorm krijgen. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de chirurgen en/of de orthopeden. Ben je op zoek naar een uitdagende, zelfstandige functie waarbij je te maken hebt met een diverse patiëntenpopulatie? Lees dan snel verder naar de gevraagde eisen en wellicht kunnen we jou binnenkort onze nieuwe collega noemen!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €4.244,- en maximaal €6.396,- bruto (FG 65 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding in de gezondheidszorg en de Master Physician Assistant . Ook als je gediplomeerd verpleegkundig specialist bent nodigen wij jou uit om te solliciteren!
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in de zorg en minimaal een jaar in een ziekenhuis en je hebt ervaring in en/of kennis van de tweedelijns patiëntenzorg.
 • Je hebt inzicht in medische onderzoeksmethoden, behandeltechnieken- en methoden en het verloop van ziekteprocessen. Ook draag je bij aan innovaties in het zorgbeleid.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je draagt verantwoordelijkheid waar nodig.
 • Je bent sociaal, communicatief vaardig en je kunt je goed verplaatsen in een ander.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als physician assistant bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar , , via: . Zij beantwoordt je vragen graag!
Functie:physician assistant verpleegkundig specialist
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4244 – 6396
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Physician Assistant/Verpleegkundig Specialist Chirurgie/Orthopedie CuraMare 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures