Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Sommelsdijk

Verpleegkundige Observatiegroep (Sommelsdijk)

16-36 uur | MBO | Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

''Wat maakt het werk nou zo leuk? Iedere casus is een uitdaging en iedere casus is anders. Dus iedere cliënt die binnenkomt is een ander persoon waar wij als collega's heel alert op zijn'

'

Ben jij een verpleegkundige met een groot zorg hard en heb jij goede voelsprieten als het gaat om het welzijn van je medemens? Zie jij het als een uitdaging om cliënten te observeren en tijdig zaken te signaleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige lever je zeer gespecialiseerde zorg op de eerstelijnsverblijf groepen. Dit betreft totaal 2 groepen waarvan 1 observatie unit voor cognitieve problematiek en 1 unit voor eerstelijnsverblijf. Deze groepen zijn een specifieke unit binnen Nieuw Rijsenburgh waar cliënten met zeer ernstig probleemgedrag worden geobserveerd om een diagnose te kunnen stellen. Binnen de observatie unit worden cliënten opgenomen die niet langer thuis kunnen worden en dan is er een opname nodig. Cliënten worden opgenomen met een cognitieve problematiek, IBS, RM of een crisisopname. Op de eerstelijnsverblijf unit worden cliënten opgenomen vanwege revalidatie na een operatie, tijdelijke ontlasting van de thuissituatie of als overbrugging.

Tijdens het verblijf van de cliënt vindt diagnostiek plaats en wordt de zorgbehoefte in kaart gebracht. In welke setting heeft de cliënt zorg nodig: kan de cliënt terug naar huis met zorg of is een blijvende opname op een woonzorglocatie nodig? De cliënt verblijft zo kort mogelijk op de beiden groepen. Zodra de situatie is gestabiliseerd en duidelijk is wat de cliënt nodig heeft, wordt de vervolgzorg ingezet. Je stimuleert cliënten in het aansterken en bereiken van hun doelen. Het begeleiden van cliënten met onbegrepen gedrag is voor jou een uitdaging. De cliënten verblijven hooguit 3 maanden op de groepen tot vervolg stappen helder zijn. Elke dag is uitdagend en afwisselend. Dit maakt dat je in staat moet zijn om snel te acteren op de afdelingsdynamiek. Samen met collega's en behandelaren verzorg en observeer je de kwetsbare cliënten met als doel ervoor te zorgen dat de cliënt weer vorm kan geven aan het eigen leven. Daarbij bied je de benodigde structuur en begeleiding waar nodig en stem je dit zo goed mogelijk af op de behoefte van de cliënt. Je weet een goede sfeer op de afdeling te brengen zodat de cliënten op een goede manier beginnen en afsluiten. Naast de dagelijkse zorg, heb je ook contact met de familie of mantelzorger van de cliënt.
Iedere groep heeft 8 bedden met een eigen slaapkamer voor iedere cliënt en een gezamenlijke woonkamer en keuken.

CuraMare staat er voor om zorg te leveren via de methode passiviteiten van het dagelijks leven (PDL). PDL staat niet alleen voor passiviteit, maar ook voor activeren. We gaan altijd uit van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen van de cliënt. Dit is op de afdeling kortdurende zorg van groot belang!

Nieuw Rijsenburgh
Op onze grootste woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk zijn verpleegkundigen niet te missen! Door de grootte van onze locatie is de omgeving zeer dynamisch. Je treft bij ons woongroepen, appartementen, kortdurende zorg en allerlei faciliteiten zoals een bibliotheek, een kapsalon, een kapel en een enorme hal waarin diverse activiteiten plaatsvinden.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal € 2.783,- en maximaal €3.754,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG45 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemer:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent MBO of HBO gediplomeerd verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd.
 • Je kunt goed omgaan met ernstige gedragsproblematiek en gaat moeilijk situaties niet uit de weg.
 • Je bent stressbestendig en hebt affiniteit met het werken in een snel wisselende omgeving.
 • Je bent betrokken, laagdrempelig benaderbaar en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je beschikt over voldoende inlevingsvermogen.
 • Je bent goed in staat om eventuele afwijkingen bij cliënten te signaleren, bespreken en hierop te reageren
 • Je levert een bijdrage aan de samenwerking in het multidisciplinaire team.
 • Je bent kritisch, kunt (team) overstijgend denken, flexibel en denkt mee over het uitrollen van nieuwe ontwikkelingen.
 • Je helpt bij het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als verpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar , , via: . Zij beantwoordt je vragen graag!
Functie:verpleegkundige
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2783 – 3754
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Verpleegkundige CuraMare 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures