Vacature Helpende Plus Thuiszorg

Helpende Plus Thuiszorg in Dirksland

Helpende plus Thuiszorg

oproep | MBO

Ben of ken jij de helpende plus collega die wij zoeken? Ga jij met ons de uitdaging aan om de zorg van onze cliënten te waarborgen zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen? Dan gaan wij graag met je in gesprek! Lees snel verder voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Wij hoeven je niet te vertellen wat het werk van een helpende inhoudt, dit weet jij als geen ander! Omdat jij in het bezit bent van het certificaat helpende plus zal je ook worden ingezet voor het uitvoeren vaneen aantal verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Denk hierbij aan: het verstrekken en toedienen van medicatie, wondverzorging, steunkousen aan- en uittrekken en zorg voor mensen met een stoma of katheter. Je verrichtdeze handelingen zelfstandig conform het zorgplan.In deze functie maak je onderdeel uit van een team, maar zal je de routes vooral zelfstandig lopen. De sfeer binnen het team is er altijd opgericht om de zorg zo goed mogelijk af te stemmen op de cliënt maar ook om naar jou te luisteren als er moeilijkheden zijn of juist als je tips en/of tricks hebt om het beter te doen. Wijzijnvoortdurend in ontwikkeling, dus als jijjezelf wil blijven ontwikkelen enmee wil blijven gaan in vernieuwingen dan ben je bij ons op het juiste adres!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.264,- en maximaal €2.938,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 30) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Lees meer over de thuiszorg die wij aanbieden op www.curamare.nl/zorgthuis/curamarethuiszorg


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als helpende plus thuiszorg bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar onze teammager , via . Hij beantwoordt je vragen graag!
Functie:helpende plus thuiszorg
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2264 – 2938
Uren per week:4 – 6

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Helpende Plus Thuiszorg CuraMare 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures