Vacature Logopedist

Logopedist in Middelharnis

Logopedist


HBO Middelharnis

Middelharnis

8 uur, bepaalde tijd, minimaal een half jaar

Als logopedist voor mensen met een verstandelijke beperking denk je in mogelijkheden. Je levert maatwerk; normaal waar kan, aangepast waar nodig.

Wat ga je doen?
Jij bent gespecialiseerd in de behandeling van communicatiestoornissen en eet/drink- en slikproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking. Een onderdeel van je werk bestaat uit het observeren, onderzoeken en behandelen van cliënten. Daarnaast geef je vorm aan het implementeren van adviezen en/of ondersteunde communicatiemiddelen voor de cliënt en het team.

Waar ga je werken?
Binnen Zuidwester maak je als logopedist deel uit van het Expertisecentrum (ECZ). Hier werken o.a. artsen, fysiotherapeuten, vaktherapeuten, bewegingsagogen en verpleegkundigen. Je werklocatie wordt Middelharnis.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

 • Je heb een afgeronde hbo-opleiding Logopedie.
 • Je hebt ervaring met het werken in de gehandicaptenzorg.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent enthousiast, proactief en initiatiefrijk.
 • Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook goed functioneren in een team.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een contract voor bepaalde tijd, voor minimaal een half jaar.
 • Een salaris van maximaal € 4.712 bruto per maand (FWG-schaal 55), CAO gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Zo kan er een goede overdracht plaatsvinden binnen de 24-uurs zorg van de cliënt, maar ook rondom behandeling via het Expertisecentrum en bijvoorbeeld de overstap van wonen bij Zuidwester naar begeleiding van Eigenz. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 21 december. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Micky van Wingerden, Voorzitter Vakgroep Logopedie, via .
Functie:logopedist
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4712 – 4712
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Logopedist Zuidwester 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures