Vacature Doktersassistent

Doktersassistent in Middelharnis

Sluitingsdatum: 01-03-2024

Gediplomeerd


MBO Diverse regio's binnen Zuidwester

Diverse regio's binnen Zuidwester

24 uur, onbepaalde tijd

Ben jij die ervaren met affiniteit met onze doelgroep die ons team wil komen versterken?

Wat ga je doen?
Als bij de medische dienst ben je het eerste aanspreekpunt voor o.a. onze cliënten en/of hun (persoonlijke) begeleider(s). Je trieert en beoordeelt de klachten en de urgentie van de klachten en vragen voor al onze locaties. Je informeert en adviseert en stelt ze waar nodig gerust. Je zorgt voor een goede cliënten logistiek en organisatie van de verschillende spreekuren van onze huisartsen, arts VG (Arts Verstandelijk Gehandicapten) en verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende baliewerkzaamheden en administratieve verrichtingen. Daarnaast voer je medisch technische handelingen uit op de poli, of soms op een woning, zoals het maken van een bladderscan, ECG, oren beoordelen/uitspuiten, injecties en/of het verrichten van diverse metingen.

Waar ga je werken?
Jij houdt van afwisseling? Die krijg je! Als bij de medische dienst van Zuidwester werk je op verschillende locaties, je gaat aan de slag in bijvoorbeeld Middelharnis, Spijkenisse/Hellevoetsluis, Goes en/of Oud Beijerland. Deze afwisseling maakt je werk extra dynamisch.

De functie van is onderdeel van het Expertise Centrum van Zuidwester (ECZ). Binnen dit expertise centrum wordt op professionele wijze inhoud gegeven aan diagnostiek, behandeling en advisering van en aan cliënten, waardoor de kwaliteit van bestaan wordt gewaarborgd. Dit geldt voor zowel interne als externe cliënten. De cliëntengroep binnen Zuidwester bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking met complexe handicap-gerelateerde problematiek op het gebied van psychiatrie, verslaving en/of seksuele problematiek.

Op de meeste locaties wordt samengewerkt met lokale huisartsen en wordt vooral gespecialiseerde arts VG-zorg gevraagd.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

 • Je bent een gediplomeerd (e) / triage assistent aangevuld met relevante werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep verstandelijk gehandicapten.
 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van triage volgens NHG standaarden.
 • Je hebt ervaring met het verrichten van medische technische handelingen.
 • Je hebt ervaring met EPD;
 • Je kan zelfstandig en in een teamverband werken.
 • Je bent communicatief vaardig, je hebt een proactieve houding en een cliënt gerichte instelling.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Je bent in ieder geval beschikbaar op donderdag en vrijdag. En daarnaast zo nodig flexibel inzetbaar op andere dagen.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Bij een volledige aansluiting op het profiel een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 3.535,- bruto per maand (FWG-schaal 40), CAO gehandicaptenzorg (voorlopige inschaling in afwachting van het herzien van het functiehuis van het Expertisecentrum).
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 1 maart via onderstaande button. Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met () via .


Heb je vragen?

Stel ze aan Nathalie Dullaard - Schuitemaker

Heb je vragen?

Stel ze aan Nathalie Dullaard - Schuitemaker

Heb je vragen?

Stel ze aan Nathalie Dullaard - Schuitemaker

Heb je vragen?

Stel ze aan Sandra Pijl


Functie:doktersassistent
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3535 – 3535
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Doktersassistent Zuidwester 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures