Vacature Diëtist

Diëtist in Dirksland

Diëtist

uren in overleg | HBO | CuraMare Behandeling

Wat ga je doen?
De impact van gezonde voeding op je leven is bij jou prioriteit nummer 1! En aangezien jij een groot zorghart hebt deel jij deze passie het liefst met je medemens.

Als diëtist bij CuraMare ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen en het adviseren van optimale voedings-en dieetzorg aan cliënten op onze verschillende locaties. Super afwisselend dus! Je biedt onze cliënten ondersteuning en advies bij het bereiken en handhaven van een kwalitatief goede voedingstoestand. Dit doe je door het stellen van de diëtetische diagnose en het opstellen van een behandelplan. Je begeleidt zowel eerste- als tweedelijns cliënten, kortdurende opnames (ELV en GRZ) en de poliklinische revalidatie. Je vindt het leuk om mee te denken over het vormgeven van beleid en bij te dragen aan beroepsinhoudelijke ontwikkelingen. Jij maakt je hard voor de cliënt en zorgt ervoor dat een behandelplan aanslaat. Jij bent dus van alle problematiek op de hoogte en samen met jou hopen wij de cliënt zo gezond mogelijk te houden!

Je werkt samen met 2 collega diëtisten en daarnaast deel je het kantoor met 2 logopedisten. Om samen tot een optimale voedingstoestand van cliënten te komen is het van belang om samen te werken met de collegas binnen de (para) medische- en facilitaire dienst en met het zorgpersoneel. Je bent vrij om je eigen werkzaamheden op te pakken, maar door het laagdrempelige contact met je nieuwe collegas en de prettige werksfeer is samenwerken ook appeltje eitje.

CuraMare Behandeling
CuraMare Behandeling is specialist in complexe hulpvragen op het gebied van behandeling, begeleiding, advies en diagnostiek bij ouderen en specifieke doelgroepen op Goeree-Overflakkee.
Wij bieden zorg en behandeling aan die gericht is op het verbeteren van de kwaliteit van leven en het behouden van eigen regie van de cliënten en bewoners. Onze kracht ligt in het zorg kunnen leveren op meerdere plaatsen in de zorgketen: Thuis en op de behandel- en woonzorglocaties.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.097,- en maximaal €4.264,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 50 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en de ontwikkelingen binnen de organisatie laten het toe, dan geven we een vast contract.
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:- Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt hart voor de (ouderen)zorg, 1e lijns werkzaamheden en revalidatie.
 • Je beschikt over de hbo opleiding voeding en diëtetiek.
 • Je bent geduldig je kunt je goed inleven in een ander.
 • Je kunt zelfstandig en in een multidisciplinair verband werken.
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Je bent in bezit van rijbewijs en een auto.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Lees meer over de thuiszorg die wij aanbieden op www.curamare.nl/zorgthuis/curamarethuiszorg


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als diëtist bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar onze teammanager Brigitte Bons via: . Voor vakinhoudelijke vragen kun je ook bellen naar diëtistes via: . Zij beantwoorden je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:diëtist
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3097 – 4264
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Diëtist CuraMare 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures