Vacature Ondersteunend Woonbegeleider Weekend

Ondersteunend Woonbegeleider Weekend in Middelharnis

Ondersteunend Woonbegeleider Weekend


MBO Westerschelde 5 - Middelharnis

Westerschelde 5 - Middelharnis

8 uur, bepaalde tijd MVB-EVB

Wat ga je doen?
Als weekendhulp start je je werkdag met het ondersteunen van cliënten bij hun persoonlijke verzorging. Je verzorgt de maaltijden gedurende de dag van ontbijt, tot lunch en je bereid de avondmaaltijd. Daarnaast bied je begeleiding aan de cliënten, je bied leuke activiteiten aan zoals een wandeling naar het dorp. Werkzaamheden omvatten ook praktische zaken in en rondom de woning, zoals het bestellen van de boodschappen, het opruimen van het wasgoed en een aantal huishoudelijke werkzaamheden. Samen met het team creëer je een veilige, gezellige en gestructureerde woonomgeving.

Waar ga je werken?
Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen in de weekenden. Het team van Westerschelde 5 is een jong team wat gezelligheid en een goede sfeer hoog in het vaandel heeft staan. Je gaat aan de slag op onze woning Westerschelde 5 op het terrein 'Hernesseroord' in Middelharnis. Hier wonen acht cliënten in de leeftijd van 35 tot 80 jaar. Zes van de acht cliënten zijn rolstoel gebonden, twee cliënten zijn mobiel middels een rollator. De cliënten hebben behoefte aan een begeleider die ervaring heeft in het omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag, verbale en fysieke agressie kan voorkomen.
Als weekendhulp werk je om het weekend op zaterdag en zondag. De werktijden in het weekend zijn variërend, het rooster heeft diensten gepland staan tussen 08.00 uur tot 22.00 uur. Je wordt in overleg ingepland en zal volgens een vast rooster gaan werken.

Wie zoeken we?

 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-3 niveau, zoals mmz, spw of verzorgende IG.
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Onregelmatige werktijden horen bij de zorg en vind je geen enkel probleem.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.

Dit is wat we jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 3.294,- bruto per maand (FWG-schaal 35, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens, omdat we vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Dit is wie wij zijn en daar zijn wij trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Onze 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker!
Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Zo kan er een goede overdracht plaatsvinden binnen de 24-uurs zorg van de cliënt, maar ook rondom behandeling via het Expertisecentrum en bijvoorbeeld de overstap van wonen bij Zuidwester naar begeleiding van Eigenz. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 25 januari via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Mariëlle Luijsterburg (zorgmanager) via .Functie:ondersteunend woonbegeleider weekend
Startdatum:30-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Ondersteunend Woonbegeleider Weekend Zuidwester 30-12-2023

Bekijk ook andere vacatures