Vacature Allround Gediplomeerd Tandartsassistent

Allround Gediplomeerd Tandartsassistent in Middelharnis

Sluitingsdatum: 08-01-2024

Allround gediplomeerd tandartsassistent


MBO Middelharnis

Middelharnis

36 uur, onbepaalde tijd EMB / LVB / MVB-EVB / NAH

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met affiniteit voor mensen met een verstandelijke beperking of extreme angst.

Wat ga je doen?
Als tandartsassistente assisteer je aan de stoel in normale setting en tijdens narcosebehandelingen. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit agenda planning, communicatie met ouders en begeleiders en het aanvragen van machtigingen.

Waar ga je werken?
Als tandartsassistent bij Zuidwester maak je deel uit van het Expertisecentrum (ECZ). Hier werken o.a artsen Verstandelijk Gehandicapten, fysiotherapeuten en gedragsdeskundigen. Je gaat werken in behandelcentrum de Meerpaal in Middelharnis, gelegen op het terrein Hernesseroord. Een groot terrein waar je wonen, dagbesteding en behandelen bij elkaar vindt. Je wordt onderdeel van een enthousiast team van mondhygiënisten, tandartsen en secretaresses.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

 • Je hebt een afgeronde opleiding tandartsassistent of preventieassistent.
 • Je hebt ervaring in, of affiniteit met, de gehandicaptenzorg.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent enthousiast, proactief en initiatiefrijk.
 • Kennis van Novadent en goede computervaardigheden zijn een pré.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Bij een volledige aansluiting op het profiel een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal €3.294 bruto per maand (FWG-schaal 35), CAO gehandicaptenzorg (voorlopige inschaling in afwachting van het herzien van het functiehuis van het Expertisecentrum).
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 8 januari 2024. Eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Frank van der Pol (Tandarts), of (Mondhygiëniste) via .
Functie:tandartsassistent
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Allround Gediplomeerd Tandartsassistent Zuidwester 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures