Vacature (Ondersteunend Begeleider Dagbesteding

(Ondersteunend Begeleider Dagbesteding in Middelharnis

Sluitingsdatum: 28-12-2023

(Ondersteunend) Begeleider Dagbesteding


MBO Krammerlaan - Middelharnis

Krammerlaan - Middelharnis

24 uur, Bepaalde tijd

Sta jij stevig in je schoenen en kun jij cliënten op een duidelijke manier en mét op zijn tijd een vleugje humor begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is mogelijk door de functie te combineren met wonen of te werken in onze flexpool.

Wat ga je doen?
Als ondersteunend begeleider dagbesteding begeleid je cliënten met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Je biedt activiteiten aan die passen bij de cliënt; ze zijn gericht op zijn of haar belevingswereld en ontwikkeling. Dit vraagt dus om een individuele aanpak. Daarnaast kijk jij altijd naar de mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Je biedt veiligheid en structuur en zorgt dat de werkzaamheden zinvol zijn. Ongewenst gedrag komt voor, maar jij probeert dit samen met je directe collega's op een positieve manier om te buigen. Je werkt nauw samen met elkaar. In samenwerking schep jij de voorwaarden voor een waardevol leven en zinvolle dagbesteding.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij Dagbesteding Krammerlaan op het terrein 'Hernesseroord' van Zuidwester in Middelharnis. Op dit lommerrijke terrein wonen zo'n 300 cliënten, waarvan de meesten ook naar dagbesteding gaan. Op de Krammerlaan werken we met cliënten met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. Zij zijn van alle leeftijden en hebben uiteenlopende problematiek. Er is een kans op situaties waarbij weerstand in de vorm van agressie kan plaatvinden. Structuur en voorspelbaarheid zijn voor onze cliënten belangrijk en hierin begeleiden we hen intensief. Er zijn zes groepen dagbesteding op de Krammerlaan en we werken met kleinere groepen, je werkt altijd met twee personen op een groep. Daarnaast zijn we zeer actief: we doen werkrondes over het terrein, gaan naar de gymzaal en zwembad om samen met de bewegingsagogen spelenderwijs te bewegen en doen verschillende creatieve activiteiten. Dit alles maakt werken op de Krammerlaan leuk, uitdagend en afwisselend!

In de ochtenden begin je op de woning om te ondersteunen in de opstart van de dag. Hierna neem jij de deelnemers mee naar dagbesteding. Voor hen fijn om vaste gezichten te hebben, voor jou fijn om lange diensten te draaien!

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af:

 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-3 of 4 niveau, zoals mmz, spw, verzorgende, verpleegkundige of vergelijkbaar.
 • Pas gediplomeerd, maar nog geen werkervaring? Starters zijn ook van harte welkom om te solliciteren, mits je stevig in je schoenen staat.
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.

Dit is wat we jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 3.294,- (FWG-schaal 35) of €3.535,- (FWG-schaal 40) bruto per maand, CAO gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens, omdat we vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Dit is wie wij zijn en daar zijn wij trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker!
Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 28 december. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Stella Iken (Zorgmanager) via .Functie:ondersteunend begeleider dagbesteding
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. (Ondersteunend Begeleider Dagbesteding Zuidwester 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures