Vacature Helpende Zorg en Welzijn

Helpende Zorg en Welzijn in Sommelsdijk

Helpende zorg en welzijn (Sommelsdijk)

16-20 uur | MBO

Als helpende zorg en welzijn kun je bij onze grootste woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk écht een verschil maken! Onze locatie bestaat uit woongroepen en appartementen en jij kunt op beide iets betekenen. Ben jij er klaar voor om het verschil te maken voor onze bewoners? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als helpende staat het welzijn van je patiënten en cliënten voorop. Elke werkdag help jij mee om bewoners een goede dag te bezorgen. Dit doe je vanaf een mooie, unieke omgeving op de Zuid-Hollandse Eilanden waar je zonder file naartoe rijdt. Omdat het onze grootste locatie is werken er mensen vanuit het hele eiland en daarbuiten! Op onze moderne woonzorglocatie werk je samen met de verpleegkundigen en verzorgenden. Als team bespreken jullie wat nodig is om elke bewoner de best mogelijke zorg te geven. We luisteren daarbij goed naar elkaar.

Je kunt bij ons tussen de 16 en 20 uur per week werken, dit wordt in overleg met jou afgestemd. Het is ook mogelijk te kiezen voor een voor een oproepcontract of je kunt als helpende ingezet worden als je al een zorgopleiding volgt.Daarnaast geven we je altijd de ruimte om jezelf door te ontwikkelen. Als je wilt, kun je bij Nieuw-Rijsenburgh bijvoorbeeld de opleiding tot helpende plus of verzorgende IG volgen. Kom, en maak het verschil!

Heb jij interesse in een specifieke afdeling of woongroep naar aanleiding van een bericht wat je hebt gezien op social media of naar aanleiding van een gesprek? Geef dit dan aan in je motivatiebrief, dan zorgen wij dat dit bij de juiste persoon terecht komt!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.264,- en maximaal €2.853,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 25 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

 • Je hebt een diploma helpende zorg en welzijn op zak.
 • Je bent een warm persoon die betrokken is bij je cliënten.
 • Je bent vriendelijk en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je hebt een positieve instelling die past bij de cultuur van CuraMare.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar onze teammanager, Netty Helbers, via: . Zij beantwoordt je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:helpende zorg & welzijn
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2264 – 2853
Uren per week:16 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Helpende Zorg en Welzijn CuraMare 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures