Vacature Obstetrieverpleegkundige

Obstetrieverpleegkundige in Dirksland

Obstetrieverpleegkundige

28 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Kun jij je als geen ander aanpassen en weet jij professioneel en kundig te blijven in een situatie waarin snel gehandeld moet worden? Sta jij altijd aan en geef jij jouw patiënten de volle aandacht? Ben jij een zelfstandige professional die met een enorm zorghart elke dag weer de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij dé obstetrieverpleegkundige die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Zowel de moeder, als de pasgeborene zijn na de bevalling kwetsbaar. De gezondheidssituaties kunnen binnen no-time veranderen maar gelukkig weet jij vanuit jouw professionaliteit wat er moet gebeuren! Jij weet hoe je moet communiceren en hoe je de moeder, partner en familie gerust stelt.
Je neemt snel informatie op en met jouw kennis kun je ook snel handelen. Dit maakt jouw werk enorm uitdagend en onvoorspelbaar. Jij zorgt vanuit je hart voor de zwangere, barende, kraamvrouw en het pasgeboren kind! Je assisteert en begeleidt bij de bevalling en je verzorgt en observeert de baby. Je informeert de patiënte en haar partner en jij betrekt hen bij het zorgproces. Daarnaast denk je mee hoe de zorg nóg meer verbeterd kan worden binnen ons ziekenhuis. En last but not least, jouw kennis draag jij graag over aan de stagiaires en leerlingen die jij coacht en begeleidt. Gelukkig werk je in een hele fijne omgeving. Het van Weel Bethesda Ziekenhuis is namelijk uniek. We bundelen hier de expertise van de 1ste en 2de lijn verloskunde in ons vrouw/kind centrum. Dit zorgt voor jou als verpleegkundige voor alle benodigde faciliteiten en kennis direct in de buurt. Kortom, een baan waarin geen dag hetzelfde is en waarin genoeg uitdaging ligt voor een enthousiaste verpleegkundige als jij!

Binnen het van Weel-Bethesda ziekenhuis hebben wij 8 kraamsuites, een triagekamer en op de afdeling 16 bedden voor zwangere- en gynaecologische patiënten. Jaarlijks vinden er ongeveer 1000 bevallingen plaats, wij zijn dus een belangrijke afdeling in de regio. Wij werken met korte lijnen, dat merk je aan de nauwe samenwerking met de gynaecologen, verpleegkundigen, verloskundigen, kraamverzorgenden en ondersteunende diensten. Je komt te werken in een gezellig, kundig, gepassioneerd en fijn team waar we oog voor elkaar hebben en de tijd nemen om een lach en een traan met elkaar te delen. Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen en om aan je eigen professionaliteit en kunde te werken.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €3.270,- en maximaal €4.611,- bruto (FG 55 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
  • De mogelijkheid tot zelf inroosteren.
  • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
    • Collectieve zorgverzekering

Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als obstetrieverpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 4 december.
Wil je eerst ontdekken of Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis bij je past? Loop gerust een dag mee op onze afdeling.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar ons afdelingshoofd, Lianne de Kam, via: . Zij beantwoordt je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Het werk zelf is niet heel ingewikkeld en het verdient beter dan de gemiddelde vakkenvuller.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland


Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:obstetrieverpleegkundige
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3270 – 4611
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Obstetrieverpleegkundige CuraMare 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures