Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Middelharnis

Sluitingsdatum: 28-11-2023

Poli


HBO Middelharnis

Middelharnis

24-32 uur, onbepaalde tijd

Wat ga je doen?
Als poli bij Zuidwester bied je zorg, behandeling, begeleiding en advies aan mensen met een verstandelijke beperking en mensen met lichte tot complexe problematiek. Je hebt een signalerende functie; jij bent de ogen van en voor de arts. Daarnaast ben je vast aanspreekpunt voor cliënten, zijn of haar verwanten, collega's op de woningen en alle behandelaars. Als is je werk bij Zuidwester hartstikke afwisselend, want eigenlijk ben je nooit op één plek. Je legt bijvoorbeeld visites af op verschillende woningen in de regio waar je werkzaam bent, maakt afspraken over de zorg en geeft zo nodig instructies aan de medewerkers van de woningen. De functie van poli bij Zuidwester is continu in ontwikkeling. Je levert een actieve bijdrage in deze ontwikkeling en bouwt graag samen met je collega's aan het nog verder professionaliseren van de dienstverlening.

Waar ga je werken?
Je wordt een collega in het team medische dienst, dat bestaat uit meerdere arts-VG's (Arts voor Verstandelijk Gehandicapten), AIOS (arts in opleiding tot specialist), n, doktersassistenten en medisch secretaresses. Je gaat aan de slag in de regio Midden (Middelharnis). Het gebied is best uitgestrekt, dus is het handig als je in het bezit bent van een rijbewijs en auto.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink je onderstaand lijstje af:

 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken óf hebt heel veel zin om dit te gaan ontdekken
 • Je hebt een afgeronde hbo-v opleiding, een mbo-v opleiding met de ambitie de hbo-v opleiding te doen óf bent al bezig aan de hbo-v opleiding en hebt de vooropleiding mbo-v.
 • Je hebt minimaal een aantal jaar werkervaring
 • Je werkt graag in een multidisciplinair team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week.
 • Je bent beschikbaar op dinsdag en vrijdag, overige dagen zijn in overleg.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Bij een volledige aansluiting op het profiel een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal €4.264,- bruto per maand (FWG-schaal 50), CAO gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor deze vacature werven wij tot wij de geschikte kandidaat gevonden hebben. Eerst meer weten over deze functie? Bel of whatsapp dan met () via of met Natasja Koning () via .Functie:verpleegkundige
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4264 – 4264
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Verpleegkundige Zuidwester 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures