Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Dirksland

Verpleegkundige Observatie Unit

24 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Wij zoeken een verpleegkundige met talent! Iemand die zelfstandig is, in staat is om verantwoordelijkheid te nemen, snel kan schakelen en die zonder moeite optimaal kan functioneren en handelen in een stressvolle en complexe situatie. Ben jij klaar om een flinke dosis ervaring op te gaan doen? Twijfel dan niet en ga deze uitdaging aan!

Wat ga je doen?
Je komt te werken op de Observatie Unit, een verlengstuk van de Spoed Eisende Hulp. Patiënten die na een SEH-bezoek nog een kortdurende observatie nodig hebben komen hier te liggen. Zoals je misschien al begrijpt krijg jij hier patiënten te zien van verschillende leeftijden met de meest uiteenlopende problematiek. Jij bent dus van alle markten thuis. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de vier bedden en de patiënten op de Observatie Unit. Door de nauwe samenwerking met de Spoed Eisende Hulp assisteer je ook de SEH-verpleegkundigen bij de opvang van patiënten die via de SEH binnen komen. In sommige situaties kan het voor komen dat je een laag complexe SEH-patiënt zelfstandig opneemt. Al met al heb jij dus een zeer uitdagende en diverse functie, iedere dag is anders! Daarnaast vinden wij blijven ontwikkelen super belangrijk. Wij bieden jou daarom de mogelijkheid om bij ons de opleiding Basis Acute Zorg (BAZ) volgen.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.832,- en maximaal €3.824,- bruto (FG 45 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer.
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5.
 • Je hebt minimaal een jaar ervaring als gediplomeerd verpleegkundige.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met cardiologie.
 • Je deinst niet terug voor een stressvolle en/of complexe situatie.
 • Je bent flexibel en weet om te gaan met een wisselende werkdruk.
 • Je bent sociaal en betrokken bij de patiënt.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar , via: of naar Manon Koolen, via: . Zij beantwoorden je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Het werk zelf is niet heel ingewikkeld en het verdient beter dan de gemiddelde vakkenvuller.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland


Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:verpleegkundige
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2832 – 3824
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Verpleegkundige CuraMare 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures