Vacature Physician Assistent

Physician Assistent in Dirksland

Physician Assistent

uren in overleg

Toe aan de volgende stap in je carrière? In deze uitdagende baan kom je alle facetten van het vak physician assistant tegen. Heb jij affiniteit voor de ouderenzorg en wil je jouw steentje bijdragen in onze zorgverlening? Dan zijn CuraMare en jij de perfecte match! Wij hebben een superleuke uitdaging klaarliggen… lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als physician assistent ben je werkzaam in het medische domein en ben je onderdeel van de medische vakgroep. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg voor, en het verlenen van medische zorg aan bewoners en cliënten binnen de lang- en kortdurende zorg. Naast de vaste afspraken zoals visites, ben je verantwoordelijk voor de opname van een nieuwe cliënt. Hierbij kun je denken aan: anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnose en medicatie. Je levert een bijdrage aan het multidisciplinair overleg en de besluitvorming inzake opname, overplaatsing en ontslag van cliënten. Daarnaast ben je oproepbaar voor acute gevallen en je verricht hierbij diverse medische handelingen. Je onderhoudt contacten met familie en andere behandelaars. Ook schrijf je medicijnen voor binnen het formularium ouderengeneeskunde. Kortom, van stilzitten is absoluut geen sprake en wij kunnen jouw kennis en kunde hartstikke goed gebruiken!

Je maakt onderdeel uit van de medische vakgroep ouderengeneeskunde, welke een belangrijk onderdeel is van CuraMare Behandeling. Onze vakgroep is samengesteld uit een divers en deskundig team; bestaande uit zes Specialisten Ouderengeneeskunde, een Internist Ouderengeneeskunde, drie Verpleegkundig Specialisten, een Physician Assistant en een medisch secretariaat voor de ondersteuning. Bovendien dragen we actief bij aan het medische opleidingsklimaat door opleidingsplekken te bieden voor Specialist Ouderengeneeskunde in opleiding (SOio), Huisarts in opleiding (Haio), Verpleegkundig Specialisten in opleiding en Physician Assistants in opleiding.

Kortom, een veelzijdige en waardevolle functie die jou de ruimte biedt om impact te maken en het verschil te maken in de zorg voor ouderen.

CuraMare Behandeling

CuraMare Behandeling is de specialist in complexe hulpvragen op het gebied van behandeling, begeleiding, advies en diagnostiek bij ouderen en specifieke doelgroepen, thuis, in het ziekenhuis en op de woonzorglocaties. Het is een organisatieonderdeel van CuraMare die bestaat uit verschillende disciplines, waaronder paramedische, psychosociale en medische disciplines.

Wat geven wij?

Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €4611,10 en maximaal €6423,20 bruto (FG 65 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een boeiende, informele werkomgeving met veel mogelijkheden voor ontwikkeling.
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan, betrokken zijn bij elkaar én oog hebben voor elkaar als persoon.
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een aantal maanden nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we je een vast contract!
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?

Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent in het bezit van een diploma Physician Assistant
 • Je bent enthousiast en je hebt affiniteit met de doelgroep
 • Je bent analytisch, flexibel, communicatief en empathisch.
 • Je bent geduldig, toegankelijk en je werkt secuur.
 • Je hebt een goed oog voor het coördineren en afstemmen van zorgprocessen en bent oplettend bij het bewaken van werkafspraken en het volgen van protocollen.
 • Je draagt graag bij aan de bouw van een toekomstbestendige ouderenzorg.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties .

Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als physician assistant in opleiding bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar Wiltine Flier, divisiemanager, via: . Zij beantwoordt je vragen graag!
Functie:physician assistent
Startdatum:06-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4611 – 6423
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Physician Assistent CuraMare 06-01-2024

Bekijk ook andere vacatures