Vacature Verpleegkundig Specialist

Verpleegkundig Specialist in Sommelsdijk

Verpleegkundig specialist

24-36 uur | WO | CuraMare Behandeling

Toe aan de volgende stap in je carrière? In deze uitdagende baan kom je alle facetten van het vak verpleegkundig specialist tegen. Heb jij affiniteit voor de ouderenzorg en wil je jouw steentje bijdragen in onze zorgverlening? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als leergierige en daadkrachtige verpleegkundig specialist neem jij je verantwoordelijkheid voor meerdere somatische en/of pg-afdelingen, maar overkoepelend houd jij je bezig met het complete zorgproces. Je houdt het proces draaiende door verschillende werkzaamheden te verrichten zoals de vaste visites en afspraken, het bezighouden met de opnames van nieuwe cliënten. Denk daarbij aan: anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnose en medicatie en het schrijven van medicijnen voor binnen het formularium ouderengeneeskunde. Ook ben je aanwezig en lever je een bijdrage aan het multidisciplinair overleg en de besluitvorming inzake opname, overplaatsing en ontslag van cliënten. Daarnaast ben je oproepbaar voor acute gevallen en je verricht hierbij diverse medische handelingen. Je onderhoudt contacten met familie en andere behandelaren. Kortom een veelzijdige baan, waarbij we jouw kennis en kunde goed kunnen gebruiken!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €4.611,- en maximaal €6.423,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 60 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een boeiende, informele werkomgeving met veel mogelijkheden voor ontwikkeling.
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als verpleegkundig specialist bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar Wiltine Flier, divisiemanager kortdurende zorg en behandeldienst, via of . Zij beantwoordt je vragen graag!


Op alle locaties van CuraMare is daarom CuraMare Behandeling beschikbaar voor zorg op maat. CuraMare Behandeling biedt fysiotherapie, ergotherapie, maatschappelijk werk, logopedie, dietetiek en psychologie.

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:verpleegkundig specialist
Startdatum:06-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4611 – 6423
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Verpleegkundig Specialist CuraMare 06-01-2024

Bekijk ook andere vacatures