Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Dirksland

Coördinerend verpleegkundige

32 uur | MBO | Woonzorglocatie Bestenwaerd

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige op de kortdurende zorg werk je nauw samen met helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en behandelaren om ervoor te zorgen dat de zorg voor onze cliënten op een hoog niveau en efficiënt wordt uitgevoerd. Wij zijn op zoek naar een collega die naast het werk als verpleegkundige ook een aantal coördinerende taken op zich wil nemen. Denk bijvoorbeeld aan het coördineren van de in/door en uitstroom van cliënten het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden.

CuraMare staat er voor om zorg te leveren via de methode passiviteiten van het dagelijks leven (PDL). PDL staat niet alleen voor passiviteiten, maar ook voor activeren. We gaan altijd uit van de mogelijkheden in plaats van beperkingen van de cliënt. Dit is op de afdeling kortdurende zorg van groot belang.

Je komt te werken op de kortdurende zorg van onze nieuwste locatie Bestenwaerd. De omgeving is stimulerend en het team gezellig! Je werkt voornamelijk dagdiensten, dus houd jij van regelmatig werken dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €2.783,- en maximaal €3.754,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG45 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
  • Contracturen en werkdagen in overleg
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
  • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemer:
    • Collectieve zorgverzekering

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als verpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 26 februari. De gesprekken zullen plaatsvinden op 28 februari tussen 13:00 en 17:00.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar Esther Gaanderse, teammanager, via: . Zij beantwoordt je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:verpleegkundige
Startdatum:20-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2783 – 3754
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Verpleegkundige CuraMare 20-02-2024

Bekijk ook andere vacatures