Vacature Activiteitenbegeleider

Activiteitenbegeleider in Sommelsdijk

  • Redactie Middelharnis
  • 21-01-2024

Activiteitenbegeleider in Sommelsdijk

Uren per week: 8

Ben jij al werkzaam bij Sjaloom Zorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van jouw uren? Ben jij bovendien creatief, geduldig en houd jij ervan om mensen (nieuwe) vaardigheden bij te brengen? Dan is de functie van activiteitenbegeleider bij De Stove jou op het lijf geschreven!
Wat ga je doen?
Als activiteitenbegeleider ga je aan de slag bij de interne dagbesteding van De Stove in Sommelsdijk. Hier krijgen bewoners zinvolle daginvulling die past bij hun wensen en mogelijkheden. Je bent één van de aanspreekpunten wat betreft dagbesteding op de locatie. Je hebt een groep cliënten onder je hoede en houdt je bezig met de uitvoering en evaluatie van hun ondersteuningsplannen. Daarbij denk je actief mee over hoe iedere cliënt op een prettige manier kan participeren in de maatschappij, zich kan ontwikkelen én een leuke dag heeft.
Wie ben jij?
• Je hebt een zorggerelateerde diploma op minimaal MBO 4-niveau
• Je bent creatief en hebt geduld
• Je kan goed sfeer overbrengen/aanvoelen
• Je begeleidt graag passievol, geloofwaardig en warmhartig
• Je kunt goed signaleren en werkt graag zelfstandig
• Je houdt ervan om te werken met humor
Wat bieden wij?
• Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (FW40: 2617 euro tot 3535 euro)
• Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband
• Een uitdagende baan met leuke collega's en cliënten
• Veel groei- en opleidingskansen
• Een lekkere eindejaarsuitkering, een goede km-vergoeding en uiteraard heel veel waardering!
Heb je vragen?
Neem dan contact op met regiomanager Corrie de Boed, T. .
We nodigen je graag uit om voorafgaand aan een sollicitatiegesprek sfeer te komen proeven. Zo krijg je namelijk het beste beeld hoe een dag op deze woonvorm verloopt.
Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een beperking ondersteunt en begeleidt in Goeree-Overflakkee en Zeeland. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. De religieuze achtergrond van de cliënten is daarbij niet van belang. We vinden dat iedereen recht heeft om mee te doen in de wereld. Of je nou een beperking hebt of niet. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten.

Centraal kantoor:
Watertoren 20
3247 CL Dirksland


Functie: activiteitenbegeleider Startdatum: 20-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2617 - 3535 Uren per week: 8 - 8 Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend.

Functie:activiteitenbegeleider
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Activiteitenbegeleider Sjaloom Zorg 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures