Vacature Regieverpleegkundige Kortdurende Zorg

Regieverpleegkundige Kortdurende Zorg in Dirksland

Regieverpleegkundige kortdurende zorg

24-36 uur | HBO | Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Ben jij… een verpleegkundige die altijd op zoek is naar een uitdaging? Streef jij ernaar om het onmogelijke mogelijk te maken? Kun jij afdeling overstijgend denken en ben jij een ster in het coördineren van zorg en de verbinding zoeken binnen de teams? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als regieverpleegkundige ben jij het aanspreekpunt voor de teams geriatrische revalidatiezorg en eerstelijnsverblijf observatie- en herstel. Je werkt nauw samen met medewerkers wonen en welzijn, helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en behandelaren om ervoor te zorgen dat de zorg voor onze cliënten op een hoog niveau en efficiënt wordt uitgevoerd. Jouw rol omvat het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden, het begeleiden en coachen van het team in hun taken, persoonlijke ontwikkeling en het waarborgen van de kwaliteit van zorg. Je hebt hierbij aandacht voor onderwerpen als evidence-based practice en klinisch redeneren. Tevens coördineer je de optimalisatie trajecten van de afdelingen geriatrische revalidatiezorg en eerstelijnsverblijf observatie- en herstel. Omdat het om een nieuwe functie gaat binnen de kortdurende zorg, hebben wij jouw hulp nodig om deze functie verder vorm te geven en door te ontwikkelen. Een echte uitdaging dus!

De afdeling eerstelijnsverblijf observatie- en herstel bestaat uit 2 groepen. De observatiegroep bestaat uit 8 bedden. Hier verblijven cliënten met cognitieve problematiek met als doelstelling dat het gedrag kan worden geobserveerd om een diagnose te kunnen stellen. Op deze afdeling worden ook cliënten opgenomen die niet langer thuis kunnen wonen waardoor een crisis opname noodzakelijk is middels een IBS of RM. De herstelgroep bestaat uit 8 bedden. Deze groep biedt een therapeutisch klimaat voor cliënten met cognitieve stoornissen om de zelfredzaamheid te stimuleren. Afhankelijk van de observaties wordt er bepaald welke nazorg er ingezet gaat worden. De afdeling geriatrische revalidatie zorg bestaat uit 30 bedden. Hier verblijven cliënten maximaal 3 maanden waarbij er sprake is van meerdere ziekten of aandoeningen. Zij worden opgenomen na een ziekenhuis opname voor multidisciplinaire behandeling. Bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, botbreuk, nieuwe knie of heup. Einddoel is een verantwoorde terugkeer naar een zelfstandige woonvorm of terugkeer naar huis.

CuraMare staat er voor om zorg te leveren via de methode passiviteiten van het dagelijks leven (PDL). PDL staat niet alleen voor passiviteiten, maar ook voor activeren. We gaan altijd uit van de mogelijkheden in plaats van beperkingen van de cliënt. Dit is op de afdeling kortdurende zorg van groot belang.

Nieuw Rijsenburgh
Op onze grootste woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk zijn verpleegkundigen niet te missen! Door de grootte van onze locatie is de omgeving zeer dynamisch. Je treft bij ons woongroepen, appartementen, kortdurende zorg en allerlei faciliteiten zoals een bibliotheek, een kapsalon, een kapel en een enorme hal waarin diverse activiteiten plaatsvinden. Haal jij plezier uit het werken in de zorg en ga jij met een voldaan gevoel naar huis als je een glimlach hebt weten te toveren op het gezicht van een cliënt? Is het jouw missie om cliënten te helpen terugkeren naar hun eigen thuissituatie zodat ze zo goed als mogelijk deel kunnen blijven nemen aan het maatschappelijke leven? Dan ben jij dé kandidaat voor deze functie!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.097,- en maximaal €4.264,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG50 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Contracturen en werkdagen in overleg
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent HBO gediplomeerd verpleegkundige (niveau 6) en je bent BIG geregistreerd.
 • Je kunt goed omgaan met ernstige gedragsproblematiek en gaat moeilijk situaties niet uit de weg.
 • Je bent stressbestendig en hebt affiniteit met het werken in een snel wisselende omgeving.
 • Je bent betrokken, laagdrempelig benaderbaar en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je deelt je kennis met collega's, geef je advies in complexe situaties en zorg je mede daardoor voor het waarborgen van de kwaliteit van werken.
 • Je bent kritisch, kunt (team) overstijgend denken, flexibel en denkt mee over het uitrollen van nieuwe ontwikkelingen.
 • Jij bent in staat om te sturen op prestatie-indicatoren van de waardemodellen, formatie, bedbezetting en ligduur of bent bereid dit te leren.
 • Je helpt bij het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg.
 • Je overziet het volledige behandelproces, je legt daarin de juiste verbanden en je kiest zo nodig voor interventies in samenspraak met je collega's om de effectiviteit van de behandeling te vergroten.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als regieverpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar , , via: . Zij beantwoordt je vragen graag!Functie:regieverpleegkundige kortdurende zorg
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3097 – 4264
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Regieverpleegkundige Kortdurende Zorg CuraMare 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures