Vacature Medewerker Bloedafname

Medewerker Bloedafname in Dirksland

Medewerker bloedafname

20 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Ben jij doktersassistent en krijg jij energie van samenwerken met een grote verscheidenheid aan patiënten? Weet jij gelijk hoe jij de patiënt op zijn/haar gemak stelt voordat je gaat bloedprikken? Dan zoeken wij jou! Voor het laboratorium van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker bloedafname.

Wat ga je doen?
Als medewerker bloedafname ben je verantwoordelijk voor het inzamelen van patiëntmateriaal en het afnemen van bloedmonsters. Dit doe je voor patiënten in het ziekenhuis, de buitenpolis Brielle en Hellevoetsluis, buitenprikposten in de regio of bij mensen thuis. Iedere werkdag is anders omdat je op verschillende locaties én met een uiteenlopende doelgroep werkt. Jij ziet patiënten van alle leeftijden, dankzij jouw gastvrije houding en zorgvuldige werkwijze voelen zij zich direct bij jou op hun gemak. Daarnaast zorg je voor het analyse-klaar maken van materialen ten behoeve van de analyses. Kom jij ons team versterken?

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €2.279,- en maximaal €3.276,- bruto (FG 35 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
  • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
    • Collectieve zorgverzekering

Solliciteer nu als medewerker bloedafname!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als medewerker bloedafname bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 12 februari.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar , , via . Zij beantwoordt je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland


Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:medewerker bloedafname
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2279 – 3276
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Medewerker Bloedafname CuraMare 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures