Vacature [intern] Assistent Activiteitenbegeleider Muziek

[intern] Assistent Activiteitenbegeleider Muziek in Sommelsdijk

  • Redactie Middelharnis
  • 14-12-2023

[intern] Assistent Activiteitenbegeleider Muziek in Sommelsdijk

[INTERN] Assistent activiteitenbegeleider muziek

Ben jij de muzikale duizendpoot die graag anderen inspireert met jouw liefde voor muziek? Heb je ervaring met diverse muziekinstrumenten en een warm hart voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou als assistent activiteitenbegeleider muziek op onze bruisende dagbestedingslocaties De Dilt in Tholen, Bestenwaerd in Dirksland, Westplaat in Middelharnis en De Stove in Sommelsdijk.
Wat ga je doen?
Als assistent activiteitenbegeleider ga je aan de slag met het ontwikkelen van muzikale programma's en het begeleiden van muziekactiviteiten voor onze cliënten. Samen met hen ga je op ontdekkingsreis door de wereld van muziek, waarbij jij als muzikaal talent de weg wijst.
Stel je voor: een cliënt die normaal gesproken moeite heeft met communiceren, pakt een tamboerijn en begint mee te tikken op het ritme van een vrolijk deuntje. Zijn glimlach spreekt boekdelen. Muziek opent een deur naar expressie en verbinding die soms moeilijk met woorden te bereiken is. Als assistent activiteitenbegeleider heb jij de kans om met muziek deze bijzondere momenten mogelijk te maken!
Wie ben jij?
- Je kunt meerdere muziekinstrumenten bespelen
- Je weet wat voor een impact muziek kan hebben, het is niet alleen een passie, het is een taal!
- Je begeleidt graag de muziekactiviteiten voor onze deelnemers
- Je bent creatief, enthousiast en hebt een positieve instelling
Wat bieden wij?
- Een inspirerende werkomgeving waar jouw passie voor muziek gewaardeerd wordt
- Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
- Een hecht en enthousiast team dat samenwerking hoog in het vaandel heeft
- Een goed salaris volgens cao Gehandicaptenzorg (F30): 2127 - 3067 euro, een degelijke km-vergoeding, leuke attenties, pensioen, korting bij een collectieve zorgverzekering en een aantrekkelijke MKSA-regeling
Heb je vragen?
Neem dan contact op met , T.
We nodigen je graag uit voor een sollicitatiegesprek. Sfeerproeven is onderdeel van het sollicitatieproces, zo krijg je namelijk het beste beeld hoe een dag op deze dagbesteding verloopt.
Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar jouw reactie.
Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een verstandelijke beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. Passie, geloofwaardigheid en warmhartigheid zijn de kernwaarden van onze organisatie. Waarden die onze 400 medewerkers en 200 vrijwilligers iedere dag uitdragen!

Centraal kantoor:
Watertoren 20
3247 CL Dirksland


Functie: intern assistent activiteitenbegeleider muziek Startdatum: 13-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 32 Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend.

Functie:intern assistent activiteitenbegeleider muziek
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. [intern] Assistent Activiteitenbegeleider Muziek Sjaloom Zorg 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures