Vacature Begeleider Wonen

Begeleider Wonen in Dirksland

Begeleider wonen (MBO/HBO) Willemshof

  • Werken bij

Uren per week: 24

Onze zestien bewoners genieten van hun leven vol zelfstandigheid. Als begeleider weet jij wat voor iedere bewoner de perfecte ondersteuning is om die zelfstandigheid verder te vergroten. Jij inspireert en motiveert om het beste uit iedere dag te halen!
Wat ga je doen?
Bij Willemshof gat het om meer dan alleen 'zorgen voor'; het gaat om het creëren van een thuis waar iedereen zich welkom voelt. Je helpt onze bewoners (mensen met een (licht)verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel en/of psychiatrische problematiek) om hun zelfstandigheid te behouden en te groeien.
Samen met collega's en bewoners deel je momenten van vreugde, zoals samen koken, een uitstapje maken of gewoon een kopje koffie drinken en een goed gesprek voeren.
Je bent er wanneer het nodig is, met een glimlach, een luisterend oor of een hand om vast te houden. Onze bewoners weten dat ze op je kunnen rekenen.
Het bevorderen van de zelfstandigheid staat centraal. Of het nu gaat om het leren van nieuwe vaardigheden, het nemen van beslissingen over hun dagelijkse leven of het streven naar persoonlijke doelen; jij bent er om te helpen.
Wie ben jij?
- Je hebt een groot hart vol warme zorg en passie voor het welzijn van anderen
- Je bent in het bezit van een zorggerelateerd diploma (MBO4 of HBO)
- Je beschikt over empathie en het vermogen om een vertrouwensband op te bouwen
- Je kan goed luisteren naar de behoeften van de bewoners en zet begeleidingsmethodieken als maatwerk in
- Je houdt van werken met humor
- Je begeleidt graag volgens onze christelijke kernwaarden: passievol, geloofwaardig en warmhartig. Dat betekent: je zet je in voor de allerbeste zorg, doet wat je belooft en zet altijd de belangen van de cliënt bovenaan. Als een cliënt bijvoorbeeld bij het slapen gaan een stukje uit de Bijbel wil lezen, dan vind je het geen probleem om daarbij te helpen (ongeacht je eigen geloofsovertuiging).
Wat bieden wij:
- Een inspirerende en informele werkomgeving waar passie voor zorg voorop staat
- Kansen om zowel professioneel als persoonlijk te groeien, met bijvoorbeeld opleiding en training
- Salaris conform cao Gehandicaptenzorg: FW40: 2617 - 3535 euro (vanaf 1 december 2023 bij 36 uur). Al zit de échte beloning natuurlijk in de glimlachen en dankbaarheid van onze bewoners en hun vertegenwoordigers
- Werken binnen een zelfstandig team: er wordt veel geregeld op de locatie en daar krijg je vrijheid in. Van roosterplanning tot het bedenken van een gave activiteit met de bewoners.
- Een transparante organisatie met korte lijnen, binnen Sjaloom Zorg kan snel worden geschakeld!
- Uitzicht op een (vast) dienstverband. Blijk jij een zorgkanjer, dan willen we jou niet kwijt!
- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, reiskostenvergoeding, scholing en opleiding, teamuitjes, kerstattentie en eindejaarsuitkering.
Heb je vragen?
Neem dan contact op met , T. ,
We nodigen je graag uit voor een sollicitatiegesprek. Sfeerproeven is onderdeel van het sollicitatieproces, zo krijg je namelijk het beste beeld hoe een dag op deze woonvorm verloopt.
Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar jouw reactie.
Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een verstandelijke beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. Passie, geloofwaardigheid en warmhartigheid zijn de kernwaarden van onze organisatie. Waarden die onze 400 medewerkers en 200 vrijwilligers iedere dag uitdragen!

Centraal kantoor:
Watertoren 20
3247 CL DirkslandFunctie:begeleider wonen
Startdatum:07-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3535 – 3535
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Begeleider Wonen Stichting Sjaloom Zorg 07-10-2023

Bekijk ook andere vacatures