Vacature Opticien

Opticien in Middelharnis

EyeCare zoekt: opticien Brilcentrum Keuvelaar Middelharnis

EyeCare is een groeiende organisatie en wij zoeken een gediplomeerd opticien voor onze winkel Brilcentrum Keuvelaar in Middelharnis. Je komt terecht in een team van goed opgeleide en gediplomeerde professionals met passie voor het vak.

Oogzorg, kwaliteit en beleving staan bij Brilcentrum Keuvelaar hoog in het vaandel. Hierbij zijn persoonlijke aandacht, deskundigheid en hoge service de sleutelwoorden. Het vinden van de perfecte kijkoplossing is onze passie. Daar draag jij uiteraard graag aan bij!

Wie wij zoeken

Wegens uitbreiding van het team, zijn wij in Middelharnis op zoek naar een enthousiaste collega. Ben jij een gediplomeerde opticien en graag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Een goede relatie met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Daarom verdiep jij je als opticien in iedere klant die jij helpt. Je luistert naar de behoeftes en wensen van de klant en zorgt er samen met een betrokken team voor dat iedere klant meer dan tevreden is. Bij ons gaat een oogmeting verder dan alleen meten, wij besteden ook veel aandacht aan de conditie van de ogen.

Verder wordt je betrokken bij de inkoop van nieuwe monturen en updates over de ontwikkeling in de glazen. Daarom is geen dag hetzelfde en kan jij je volop ontwikkelen binnen dit bedrijf. Een fijne werksfeer vinden wij erg belangrijk dus je zal terecht komen in een hecht, betrokken en ook heel gezellig team.

Wat vragen wij?

 • Je bent 24-40 uur per week beschikbaar
 • Je bent gediplomeerd opticien
 • Je werkt graag samen met een professioneel en betrokken team
 • Je vindt zelfontwikkeling belangrijk
 • Je bent modieus en graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen de optiek branche

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een uitdagende baan in een leuke winkel met een professioneel team
 • Een aantrekkelijk salaris en 8 % vakantiegeld
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Prettige werksfeer en volop mogelijkheden bij een leuk en ambitieus bedrijf
 • Personeelskorting


Functie:opticien
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met EyeCare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Opticien EyeCare 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures