Vacature Woonbegeleider

Woonbegeleider in Dirksland

Woonbegeleider De Westplaat

  • Werken bij

Uren per week: 20

Bij Sjaloom Zorg streven we ernaar om een thuis te bieden aan mensen met een beperking, waarbij we uitgaan van hun krachten en mogelijkheden. Onze organisatie is gericht op het creëren van een warme en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelt. Ben jij een betrokken en gepassioneerde professional met een warm hart voor mensen met een beperking? Wil jij een bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners en werken op een unieke woonlocatie? Dan is de rol van woonbegeleider bij Sjaloom Zorg iets voor jou! Ter versterking van ons team zoeken we een gedreven begeleider voor woonlocatie de Westplaat in Sommelsdijk!
Wat ga je doen?
Stel je voor dat je samen met Roos, een van onze bewoners, een persoonlijk gesprek hebt aan de keukentafel. Jullie bespreken haar dag, haar dromen en de kleine overwinningen die ze behaald heeft. Je luistert niet alleen met je oren, maar ook met je hart. Roos vertelt je over haar passie voor schilderen en haar droom om een eigen atelier te hebben. Met deze informatie in het achterhoofd, organiseer je een wekelijks schildermoment op de woonlocatie. Samen met Roos en andere bewoners creëren jullie een inspirerende plek waar creativiteit en eigenheid centraal staan. Het schilderen wordt niet alleen een artistieke uitlaatklep, maar ook een manier om verbinding en samenhorigheid te ervaren. Je bent niet alleen een begeleider; je bent een luisterend oor en een bron van inspiratie. Je creëert een sfeer waarin iedere bewoner zich gezien en gewaardeerd voelt.
Wie ben jij?
- Je hebt een zorg gerelateerd diploma op MBO-niveau 4 of hoger
- Je beschikt over een probleemoplossend vermogen en durft out of the box te denken
- Je houdt van werken met humor
- Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken
- Je wilt een professionele band opbouwen met de bewoners
- Je houdt ervan om sámen met de cliënt en zijn vertegenwoordiger na te denken over de beste kwaliteit van zorg
- Je begeleidt graag volgens onze christelijke kernwaarden: passievol, geloofwaardig en warmhartig. Je zet je in voor de allerbeste zorg, doet wat je belooft en zet altijd de belangen van de cliënt bovenaan.
- Ben je een verzorgende IG (niveau 3) en heb je begeleidingservaring (of bereid om de opleiding MMZ4 te volgen), dan komen we ook graag met je in contact!
Wat bieden wij?
- Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (FW40/45, afhankelijk van opleiding en werkervaring: 2617 - 3861 euro, per 1 december 2023 o.b.v. 36 uur)
- 20 uur, meer uren bespreekbaar
- Volop kans om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld met interne trainingen en opleidingen
- Een transparante organisatie met korte lijnen
- De leukste collega's en cliënten
- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, stevige reiskostenvergoeding, scholing en opleiding, teamuitjes, kerstattentie en eindejaarsuitkering.
- Uitzicht op een (vast) dienstverband binnen de organisatie
- Een werkplek met veel werkgeluk! Onze medewerkers geven gemiddeld een 8,3!
Heb je vragen?
Neem dan contact op met regiomanager Kristel Commereuc, T. (Whatsappen kan ook!)) of stuur een mailtje naar .
We nodigen je graag uit voor een sollicitatiegesprek! Sfeerproeven is onderdeel van het sollicitatieproces, zo krijg je namelijk het beste beeld van hoe een dag op deze woonvorm verloopt.
Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar jouw reactie.
Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een verstandelijke beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. Passie, geloofwaardigheid en warmhartigheid zijn de kernwaarden van onze organisatie. Waarden die onze 400 medewerkers en 200 vrijwilligers iedere dag uitdragen!

Centraal kantoor:
Watertoren 20
3247 CL DirkslandFunctie:woonbegeleider
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3861
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Woonbegeleider Stichting Sjaloom Zorg 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures