Vacature Helpende Zorg & Welzijn

Helpende Zorg & Welzijn in Sommelsdijk

Helpende zorg & welzijn op een somatische afdeling

8-24 uur | MBO | Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Sta jij stevig in je schoenen? Is het voor jou elke dag weer een persoonlijke missie om iedereen om jou heen te behandelen zoals jij zelf ook graag behandeld wilt worden? Steek jij als helpende graag de handen uit de mouwen op een somatische afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als helpende op een somatische afdeling begeleid je bewoners die vanwege hun fysieke problemen niet meer thuis kunnen wonen. De grootte van de afdeling is verschillend en varieert van 12 tot 22 appartementen. Samen met het team ondersteun je bewoners in hun dagelijkse verzorging op basis van het zorgleefplan. De werkzaamheden zijn vooral gericht op de ADL-taken. Je helpt de bewoners waar nodig, maar zij hebben de regie. Zo zorg je ervoor samen met jouw collega's dat de bewoners de juiste begeleiding en zorg krijgen die past bij hun zorgvraag. Deze informatie verwerk je in het digitale cliëntendossier. Het dossier vormt een belangrijke leidraad voor je werk: je vindt er de zorgplannen en overdrachten. Daarnaast rapporteer je hierin elke dag aan je collega's van de volgende dienst. Naast de dagelijkse zorg sta je ook in contact met de familie of mantelzorgers van onze bewoners. Dit maakt het werk enorm afwisselend, bij ons is geen dag hetzelfde!

Wij leveren zorg via de methode Passiviteiten van het Dagelijks Leven, afgekort PDL. Dit is een methode die bestaat uit een complex van handelingen, voorzieningen en maatregelen die bijdragen aan dé optimale begeleiding, verzorging of verpleging van onze cliënten.

Nieuw Rijsenburgh
Op onze grootste woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk zijn helpende niet te missen! Door de grootte van onze locatie is de omgeving zeer dynamisch. Je treft bij ons woongroepen, appartementen, kortdurende zorg en allerlei faciliteiten zoals een bibliotheek, een kapsalon, een kapel en een enorme hal waarin diverse activiteiten plaatsvinden.

Twijfel je en wil je een dag(deel) meelopen, dat kan! Laat het ons weten, dan gaan we dat voor je regelen. Zo weten we gelijk of er een klik is van beide kanten.

Wat geven wij?

Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.264,- en maximaal €2.853,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 25 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Er is de mogelijkheid om zowel korte dagdiensten te werken van 4 uur, die makkelijk te combineren zijn met de thuissituatie.
 • Bij ons kun je zowel dag als avonddiensten werken.
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 op zak.
 • Je bent enthousiast en flexibel.
 • Je hebt een groot zorghart voor ouderen en mensen met dementie.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een leuke collega die snel zijn plek in het team weet te vinden.
 • Je bent betrokken en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je voelt prikkels goed aan, pakt signalen op en je durft direct te handelen.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, gerelateerd aan de functie. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als helpende bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar: , , via: . Zij beantwoordt je vragen graag!
Functie:helpende zorg & welzijn
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2264 – 2853
Uren per week:8 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Helpende Zorg & Welzijn CuraMare 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures