Vacature Woonbegeleider

Woonbegeleider in Middelharnis

Woonbegeleider


HBO , MBO Volkerakpad 8 - Middelharnis

Volkerakpad 8 - Middelharnis

28-32 uur, onbepaalde tijd MVB-EVB

Wat ga je doen?
Samen met je team draag jij zorg voor het ondersteuningsplan van je cliënten. Je observeert en signaleert reacties van je cliënt op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Daarnaast ben je samen met collega's hét aanspreekpunt voor zorgpartners, ouders en familieleden van de bewoners. Ongewenst gedrag komt natuurlijk weleens voor, maar jij buigt dit op een positieve manier om. Zo weet je samen met je team jullie cliënten een veilige, gezellige en gestructureerde woonomgeving te bieden.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op onze locatie Volkerakpad 8 op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Hier wonen acht cliënten met een verstandelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en psychiatrische ziektebeelden. Sommige cliënten hebben een op een begeleiding vanuit een toegekende Meerzorg. Het accent van de begeleiding ligt op het bieden van structuur en het bouwen van een stabiele, veilige leefomgeving.

Het team Volkerakpad is een zeer enthousiast, jong team in opbouw en bestaat uit ongeveer twaalf collega's. Ben jij die enthousiaste collega die het leuk vindt om mee te helpen een nieuw team op te bouwen?

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af:

 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken.
 • Je bent gediplomeerd of in opleiding voor social work, hbo-v of pabo of hebt de opleiding MZ op mbo-niveau 4 afgerond.
 • Werkervaring met de doelgroep en/of in de gehandicaptenzorg is een must.
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Onregelmatige werktijden horen bij de zorg en vind je geen enkel probleem.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.

Dit is wat we jou bieden:
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Een salaris van maximaal € 3.535,- (FWG 40) of € 3.861,- (FWG 45) bruto per maand, afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens, omdat wij vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Dit is wie wij zijn en daar zijn wij trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Zo kan er een goede overdracht plaatsvinden binnen de 24-uurs zorg van de cliënt, maar ook rondom behandeling via het Expertisecentrum en bijvoorbeeld de overstap van wonen bij Zuidwester naar begeleiding van Eigenz. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat en ben je op zoek naar een uitdagende werkplek? Solliciteer dan via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Stella Iken (zorgmanager) via .Functie:woonbegeleider
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3535 – 3535
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Woonbegeleider Zuidwester 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures