Vacature Specialist Ouderengeneeskunde

Specialist Ouderengeneeskunde in Sommelsdijk

Specialist Ouderengeneeskunde

uren in overleg | WO | CuraMare Behandeling

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van integrale, duurzame ouderenzorg op de eilanden Goeree Overflakkee en Voorne Putten? Ben jij een gedreven specialist ouderengeneeskunde? Weet jij bruggen te slaan in jouw vakgebied en wil je het verschil maken voor ouderen? Wil je aan de slag in een dynamische omgeving voor zowel intramurale ouderenzorg als de 1e lijn in nauwe samenwerking met het ziekenhuis? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als specialist ouderengeneeskunde kom je te werken binnen de verpleegtehuizen en in de 1e lijn. Jij bent behandelend arts van kwetsbare ouderen en chronische zieken met een complexe psychogeriatrische en/of somatische zorgvraag. Daarnaast zet je jouw expertise in op vraag van de huisartsen op Goeree-Overflakkee en westelijk Voorne Putten, door deel te nemen aan MDOs en verricht je op vraag van de huisartsen (thuis)beoordelingen. De complexiteit van de zorg en de uiteenlopende doelgroep zorgt voor een veelzijdig takenpakket en maakt het werk divers en uitdagend. Op de afdelingen binnen CuraMare ben je verantwoordelijk voor de complexe casuïstiek, ook superviseer je de basisartsen en verpleegkundig specialisten. Jij vindt het belangrijk om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en wilt het verschil maken in de regionale opgave waar we voor staan.

Je maakt onderdeel uit van het medisch team van CuraMare Behandeling, bestaande uit drie specialisten ouderengeneeskunde, twee basisartsen, één verpleegkundig specialist, twee praktijkverpleegkundigen en een medisch secretariaat voor de ondersteuning. Je werkt tevens nauw samen met de huisartsen in de regio. Kortom, een uiteenlopende en waardevolle functie waar je de vrijheid krijgt een actieve bijdrage te leveren aan de invulling van de specialistische ouderengeneeskunde in de regio.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €6.260,- en maximaal €9.256,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 75 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een mogelijkheid tot het volgen van een kaderopleiding
 • De mogelijkheid om samen met ons de contractvorm, het aantal uur en werkdagen in te vullen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een boeiende, informele werkomgeving met veel mogelijkheden voor ontwikkeling.
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als specialist ouderengeneeskunde bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naa Wijnand den Hertog, divisiemanager kortdurende zorg en behandeldienst, via of . Hij beantwoordt je vragen graag!


Op alle locaties van CuraMare is daarom CuraMare Behandeling beschikbaar voor zorg op maat. CuraMare Behandeling biedt fysiotherapie, ergotherapie, maatschappelijk werk, logopedie, dietetiek en psychologie.

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:specialist ouderengeneeskunde
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:6260 – 9256
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Specialist Ouderengeneeskunde CuraMare 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures