Vacature Fysiotherapeut

Fysiotherapeut in Middelharnis

Sluitingsdatum: 28-11-2023

Fysiotherapeut


HBO Middelharnis

Middelharnis

onbepaalde tijd, uren in overleg EMB / LVB / MVB-EVB / NAH

Werken als fysiotherapeut in de gehandicaptenzorg? Dat kan bij Zuidwester!

Het team fysiotherapeuten in Middelharnis is op zoek naar een nieuwe collega voor 16 tot 20 uur per week. Dat kan door het te combineren met het werken op de poli in Goes. Dit met een maximum van 28 uur per week.

Wat jouw toekomstige collega-fysiotherapeuten zeggen over werken bij Zuidwester:

Nieuwe ideeën en initiatieven worden gesteund en scholing en ontwikkeling worden gestimuleerd en bekostigd.

"

Elke behandeling vraagt iets van jouw creativiteit, communicatievaardigheid en klinische beredenering om je behandeling tot een succes te maken."


Wat ga je doen?
Als fysiotherapeut ben je verantwoordelijk voor fysiotherapeutisch onderzoek, diagnostiek, behandeling en begeleiding van cliënten met een verstandelijk beperking en/of motorische-, psychosociale- en gedragsproblemen. Je hebt te maken met cliënten met verschillende cognitieve niveaus van functioneren en de daarbij behorende problematiek. Het is jouw streven dat cliënten met hun beperkingen zoveel mogelijk hun dagelijkse activiteiten uit kunnen voeren, zo min mogelijk last hebben van hun stoornissen en dat ze kunnen participeren in de samenleving. Je levert op basis van je actuele kennis een bijdrage aan de multidisciplinaire samenwerking. Vanuit betrokkenheid adviseer, ondersteun en instrueer je cliënten en hun (professionele) netwerk en omgeving op fysiotherapeutisch vlak. Naast individuele behandelingen, ben je ook vaak buiten de behandelruimte bezig op woning- en/of dagbestedingslocaties. Je observeert en coacht medewerkers en cliënten op de plekken waar een hulpvraag is. Tot slot heb je contact met leveranciers over verschillende hulpmiddelen.

Waar ga je werken?
Als fysiotherapeut ga je aan de slag bij het Expertisecentrum van Zuidwester. Het Expertisecentrum bestaat uit diverse medische en paramedische disciplines en behandelaars, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, artsen en gedragsdeskundigen. Met inzet van eigentijdse kennis en kunde en multidisciplinaire samenwerking, ondersteunen de professionele behandelaars de cliënten van Zuidwester in hun bestaan om de kwaliteit van leven te optimaliseren en eigen regie zoveel mogelijk te stimuleren.


 • Je bent in het bezit van een hbo diploma Fysiotherapie.
 • Je bent in ieder geval BIG geregistreerd. Kwaliteitsregistratie (CKR/KRF) is een pré.
 • Relevante werkervaring is een pré, maar enthousiaste starters zijn ook van harte welkom om te solliciteren!
 • Werken in multidisciplinair teamverband moet je aanspreken.
 • Je bent zelfstandig, flexibel, creatief en je hebt inlevingsvermogen.
 • Je bent kritisch, overtuigend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug!

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 4.712,- bruto per maand, FWG-schaal 55, CAO Gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a. onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Een enthousiaste werkomgeving met een informele sfeer.
 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, als professional en als mens. Zuidwester heeft een eigen leercentrum, omdat we vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Dit is wie we zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan voor 28 november via onderstaande button! Eerst meer weten over deze functie? Bel, Whatsapp of mail dan met Dongen (Vakgroep voorzitter) op / .Functie:fysiotherapeut
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4712 – 4712
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Fysiotherapeut Zuidwester 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures