Vacature Eerst Verantwoordelijke Verzorgende

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende in Sommelsdijk

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (Sommelsdijk)

tot 36 uur | MBO

In onze grootste woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk zijn eerst verantwoordelijke verzorgers niet te missen! Door de grootte van onze locatie maakt de omgeving zeer dynamisch. Ligt jouw hart bij de zorg voor ouderen en ben je bereid om de kwaliteit van zorg iedere dag opnieuw te waarborgen en te verbeteren doormiddel van het coachen van collega's? Dan ben jij dé kandidaat voor deze functie!

Wat ga je doen?

Zorgen met hart en ziel is voor jou geen opdracht, maar een vanzelfsprekendheid! Iedere dienst zet jij je jouw kwaliteiten en kennis voor de volle 100% in om collegas te coachen in het leveren van goede zorg welke ook aansluit bij de normen en waarden van de cliënt. Jij helpt bij het opleiden van nieuwe medewerkers en je draagt er zorg voor dat zij een mooie en positieve leerervaring hebben in de ouderenzorg en op onze locatie. Daarnaast coördineer je de zorg aan bewoners en geef je de cliënten de begeleiding die zij nodig hebben, het zorgleefplan is hierbij je leidraad. Out-of-the-box denken wordt gewaardeerd, want waar de één problemen ziet, denk jij in mogelijkheden. Je bent flexibel, zelfstandig en hebt initiatief. Door de grootte van onze locatie is de omgeving zeer dynamisch. Je treft bij ons woongroepen, appartementen, kortdurende zorg en allerlei faciliteiten zoals een bibliotheek, een kapsalon, een kapel en een enorme hal waarin diverse activiteiten plaatsvinden. Kortom, voor een ieder wat wil! Wij bieden jou een afwisselende baan met leuke collega's en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Heb jij interesse in een specifieke afdeling of woongroep naar aanleiding van een bericht wat je hebt gezien op social media of naar aanleiding van een gesprek? Geef dit dan aan in je motivatiebrief, dan zorgen wij dat dit bij de juiste persoon terecht komt!

Wat geven wij?

Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.620,- en maximaal €3.417,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 40 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar?
 • Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?

Dit verwachten wij van jou:

 • Je beschikt over het diploma Verzorgende IG niveau 3.
 • Je hebt een erkend diploma EVV. Mocht je alleen een certificaat van een EVV-opleiding hebben of een niet erkend diploma, vragen we je de bereidheid om de EVV opleiding volgens een erkende opleiding te volgen.
 • Je bent een zorgprofessional met (bij voorkeur) ervaring in de ouderenzorg.
 • Je hebt oog voor de behoefte van de cliënt en neemt het initiatief om de zorg daarop af te stemmen.
 • Je bent betrokken en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Lees meer over de thuiszorg die wij aanbieden op www.curamare.nl/zorgthuis/curamarethuiszorg

Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu bij Nieuw-Rijsenburgh. We kijken uit naar je reactie!

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar onze teammanager, Netty Helbers, via: . Zij beantwoordt je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:verzorgende
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2620 – 3417
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Eerst Verantwoordelijke Verzorgende CuraMare 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures