Vacature Leerling Radiodiagnostisch Laborant

Leerling Radiodiagnostisch Laborant in Dirksland

Leerling radiodiagnostisch laborant

36 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Ben jij toe aan een nieuwe stap waarbij je techniek combineert met de medische wereld? Dan is dit de opleiding voor jou! Voor de afdeling Radiologie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die de opleiding wilt volgen tot radiodiagnostisch laborant. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Je krijgt een uitdagende en afwisselende opleidingsplaats op de afdeling radiologie waarbij je het werken in de zorg combineert met het werken met de modernste medisch beeldvormende apparatuur. Je werkt grotendeels binnen teamverband maar zal ook zo nu en dan zelfstandig aan de slag gaan tijdens onregelmatige diensten. Aan het einde van de opleiding kun je zelfstandig alle voorkomende röntgenopnamen maken, CT- en MRI onderzoeken uitvoeren en de radioloog assisteren bij medische interventies. De opleiding is een werken-leren traject met een NLQF-6 waardering (Bachelor niveau). Na afronding van de opleiding ontvang je een door het CZO erkend diploma.

De opleiding
De opleiding start in september 2024 en duurt in totaal 3 jaar. Je start met een beroepsvoorbereidende periode (BVP). In deze periode ga je naar school en ben je in dienst op basis van een leerovereenkomst. Na het succesvol doorlopen van de BVP kom je in aanmerking voor een leerarbeidsovereenkomst. Na het afronden van de opleiding kun je aan het werk als radiodiagnostisch laborant.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract voor de duur van de opleiding, na het behalen van het diploma is er garantie op een jaarcontract
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bezit een diploma HAVO/VWO, met instroomprofiel natuur en techniek of natuur en gezondheid, of diploma HAVO/VWO oude stijl met de exacte vakken wis- en natuurkunde, of een MBO diploma niveau 4 met scholing in wis- en natuurkunde.
 • Je bent nieuwsgierig en je wilt alles leren over dit vak.
 • Je houdt van mensen én van techniek.
 • Je bent communicatief sterk en je hebt technisch inzicht.
 • Je bent een echte teamspeler die zijn of haar steentje bijdraagt in het team.
 • Je toont initiatief en zelfstandigheid, je bent zelf verantwoordelijk voor je leerproces.
 • Je gaat nauwkeurig en gestructureerd te werk.
 • Je staat stevig in je schoenen en raakt niet snel van slag.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als leerling radiodiagnostisch laborant bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 17 maart 2024. De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 26 maart 2024

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen, mailen of een bericht sturen naar Anne-Lotte de Hon, praktijkopleider, via: , of , , via: of . Zij beantwoorden je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland


Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:leerling radiodiagnostisch laborant
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Leerling Radiodiagnostisch Laborant CuraMare 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures