Vacature Begeleider

Begeleider in Dirksland

Begeleider met affiniteit met zorg Bestenwaerd

  • Werken bij

Uren per week: 24-32

Als persoonlijk begeleider, of zorgkundig coach zoals wij dat noemen, ben jij de verbindende schakel in het dagelijks leven van onze bewoners op Bestewaerd (in Dirksland). Of het nu gaat om het gezamenlijk bereiden van een heerlijk ontbijt of een persoonlijk begeleidingsmoment tijdens een creatieve workshop, jij staat klaar om te luisteren en bij te dragen aan persoonlijke groei. Samen met je collega's creëer je een veilige woonomgeving waar respect voor individuele keuzes centraal staat.
Wat ga je doen?
Stel je voor dat je als begeleider betrokken bent bij Timo, een energieke jongen met een voorliefde voor alles wat met technologie te maken heeft. Tijdens een van jullie gesprekken komt zijn fascinatie voor robots ter sprake.
Samen besluiten jullie een 'Robot-Bouw Workshop' te organiseren. Je haalt recyclagematerialen tevoorschijn, zoals lege dozen, flessen en kartonnen rollen. Samen met Timo creëer je een kleurrijke en futuristische robot. Tijdens het knutselen deel je grappige weetjes over robots en lachen jullie om de eigenzinnige creatie die tot leven komt.
Het draait niet puur om het behalen van zorgdoelen, je maakt als begeleider de dag van de bewoners kleurrijk en avontuurlijk. Jouw energie en creativiteit maken het zorgmoment niet alleen zinvol maar ook leuk!
Bij Bestenwaerd wonen niet alleen (jong)volwassen cliënten, maar ook ouder wordende mensen en mensen met een meervoudige beperking. We zoeken daarom persoonlijk begeleiders met affiniteit voor zorgtaken. Een diploma op dat gebied is geen vereiste; wij bieden graag opleidingen en cursussen aan.
Wie ben jij?
- Diploma op MBO/HBO-niveau, zoals Social Work, SPH of vergelijkbare studie
- Passie voor het bieden van maatwerk en warme zorg met empathie
- Sterke communicatieve vaardigheden en ervaring met rapporteren in een elektronisch cliëntendossier
- Begeleiden volgens onze christelijke kernwaarden: passievol, geloofwaardig en warmhartig
- Een begeleider in hart en nieren met affiniteit voor zorg
Wat bieden wij?
- Een werkomgeving met veel zelfstandigheid
- Een team waar men klaar staat voor elkaar
- Veel werkgeluk! Collega's geven niet voor niets een 8,3!
- Waardering voor jouw bevlogen inzet
- Kansen voor verdere groei
- Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (FG40 bij MBO-diploma: 2617 - 3535 euro)
- Een christelijke organisatie met korte lijnen
- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals leuke attenties, goede pensioenregeling, MKSA, eindejaarsuitkering en prima km-vergoeding
- Opleidingen en cursussen om jezelf verder te ontplooien
Heb je vragen?
Neem contact op met , T. (Whatsappen kan ook!)). We nodigen je graag uit om voorafgaand aan een sollicitatiegesprek de sfeer te komen proeven.
Word jij onze nieuwe collega?
Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van onze cliënten? Dan kijken we uit naar jouw reactie.
Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. Passievol, warmhartig en geloofwaardig zijn de kernwaarden van onze organisatie. Ontdek hoe jij hieraan kunt bijdragen en maak van elke werkdag een supergave dag!

Centraal kantoor:
Watertoren 20
3247 CL DirkslandFunctie:begeleider
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Begeleider Stichting Sjaloom Zorg 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures