Vacature Ondersteunend Woonbegeleider / Teamflexer

Ondersteunend Woonbegeleider / Teamflexer in Middelharnis

Ondersteunend Woonbegeleider / Teamflexer


MBO Delta Boulevard 66/68 en 76/80 - Middelharnis

Delta Boulevard 66/68 en 76/80 - Middelharnis

Uren in overleg, onbepaalde tijd MVB-EVB

Ben jij die collega die stevig in de schoenen staat, communicatief vaardig is en ervaring heeft met het begeleiden van cliënten met (verbale) agressie? Vind je het leuk om op verschillende woningen te werken? Dan ben jij de teamflexer die wij zoeken voor de Delta Boulevard woningen!

Wat ga je doen?
Als volwaardig teamlid draag je samen met de andere collega's van het team zorg voor het ondersteuningsplan van je cliënten. Je biedt ondersteuning bij de persoonlijke zorg en begeleiding aan cliënten en probeert hen zoveel mogelijk te stimuleren op het gebied van zelfstandigheid. Je observeert en luistert naar de cliënt en biedt zo de juiste hulp, precies op maat voor hem of haar. Je werkzaamheden lopen uiteen van praktische zaken zoals assisteren bij schoonmaken, de was doen en koken tot behulpzaam zijn bij problemen met betrekking tot relaties, werk en familie. Daarnaast bied je ook begeleiding als cliënten een afspraak hebben bij een arts of overheidsinstanties. Zo weet je samen met je team jullie cliënten een veilige, gezellige en gestructureerde woonomgeving te bieden.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag als Teamflexer/ondersteunend woonbegeleider op de Delta Boulevard woningen in Middelharnis. In eerste instantie zoeken wij iemand voor de woningen Delta Boulevard 66-88 en Delta Boulevard 76-80/88. Afhankelijk van het aantal uren dat je wilt werken en het rooster kun je ook invallen op een van de andere Delta Boulevard woningen. Hierdoor doe je ruime ervaring op bij diverse woningen!

Delta Boulevard 66 is een groepswoning voor negen cliënten, en heeft daarnaast één appartement. De woning is geschakeld met Delta Boulevard 68. Beide woningen zijn kleinschalig en gericht op cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking met gedragsproblematiek die gebaat zijn bij kleinschalig wonen. De woning is overzichtelijk, rustig, prikkelarm en veilig ingericht. De woningen zijn open, maar staan altijd onder toezicht. Binnen de woningen wordt 24 uur-zorg geboden. Het appartement is niet aangesloten op de woningen, maar is gesitueerd aan de overkant van Delta Boulevard 66-68. Dit appartement is bereikbaar via een trap, heeft een keuken in de woonkamer en een aparte slaapkamer en badkamer.

Delta Boulevard 76 is een groepswoning voor vijf cliënten met een verstandelijke beperking en Delta Boulevard 80/88 is een appartementen woning waar zes cliënten wonen met een licht verstandelijke beperking. De cliënten van Delta Boulevard 80-88 hebben allen hun eigen doelen in ontwikkeling naar zelfstandigheid. Alle cliënten worden gestimuleerd tot passende ontwikkelingstaken met betrekking tot invulling van vrije tijd en dagbesteding, de dagelijkse handelingen (taken in huis) en het in stand houden van sociale contacten en het netwerk. De begeleiding is gericht op het bieden van een voorspelbaar thuis met gedoseerde groepsmomenten.

Het team van de Delta Boulevard woningen is gericht op samenwerken en zoekt regelmatig afstemming bij elkaar. Met elkaar creëren zij een huiselijke sfeer voor de cliënten.


 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-3 niveau, zoals mmz, spw, verzorgende IG of vergelijkbaar.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met de doelgroep en/of in de gehandicaptenzorg.
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Onregelmatige werktijden horen bij de zorg en vind je geen enkel probleem.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.

Dit is wat we jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 3.294,- bruto per maand (FWG-schaal 35, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens, omdat we vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Dit is wie wij zijn en daar zijn wij trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Zo kan er een goede overdracht plaatsvinden binnen de 24-uurs zorg van de cliënt, maar ook rondom behandeling via het Expertisecentrum en bijvoorbeeld de overstap van wonen bij Zuidwester naar begeleiding van Eigenz. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met () via .Functie:ondersteunend woonbegeleider / teamflexer
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Ondersteunend Woonbegeleider / Teamflexer Zuidwester 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures