Vacature Neuroloog

Neuroloog in Dirksland

Neuroloog 0,6 tot 1 fte

27 tot 45 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Jij bent een enthousiaste neuroloog en wij zijn de perfectie locatie om het vak in de volle breedte uit te oefenen. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar 2 neurologen voor Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

Wat ga je doen?
Je komt te werken binnen de vakgroep neurologie en maakt onderdeel uit van het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Zuid-Hollandse Eilanden die werkzaam is in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland.
Een ziekenhuis met korte lijnen, een goede sfeer en veel betrokkenheid met andere vakgroepen.

Daarnaast is de omgeving noemenswaardig. Het eiland Goeree-Overflakkee staat vol prachtig erfgoed en kenmerkt zich door de mooie natuurgebieden, het strand en karakteristieke dorpjes. Vanaf het ziekenhuis ben je binnen 20 minuten op het strand voor een ontspannen wandeling of bevind je je op de snelweg richting Rotterdam, Zeeland of Noord-Brabant. Een mooie bijkomstigheid is dat je filevrij vanuit de Randstad naar ons toe kunt rijden terwijl je geniet van de mooie omgeving die het eiland te bieden heeft.

De vakgroep
De afdeling neurologie beschikt over een stroke service met onder meer een stroke unit, een TIA-polikliniek, faciliteiten voor trombolysebehandeling en een CVA-nazorgpoli. Verder is er een CTS-straat, een geheugenspreekuur met MDO, een MS-spreekuur met MDO en participeert de neurologie in het slaap MDO. Op de poliklinieken werken de neurologen samen met gespecialiseerde verpleegkundigen op de gebieden van MS/Parkinson/dementie/CVA. Naast onze patiëntenzorg leiden we permanent 2 coassistenten op.

Er worden poliklinische werkzaamheden verricht op 3 locaties: Dirksland, Hellevoetsluis en Brielle, is er een klinische afdeling én een SEH waar 24/7 intraveneuze trombolyse aangeboden wordt. Tevens is er is een goed geoutilleerde KNF-afdeling. Voor de intra-arteriële behandelingen zijn er goede contacten met het Erasmus Medisch Centrum.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Indien gewenst is directe toetreding tot het MSB voor 6 tot 8 dagdelen mogelijk.
  • Korte lijntjes en veel samenwerking met aanpalende specialismen.
  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een zeer collegiaal team.
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij je de gelegenheid krijgt om zelf een aandachtsgebied te kiezen waar jij energie van krijgt en je rol binnen de vakgroep te ontwikkelen.
  • Een goed aan te rijden locatie vanuit de Randstad en Noord-Brabant met voldoende gratis parkeergelegenheid op enkele minuten loopafstand van het ziekenhuis.

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

  • Je bent een gedreven en ambitieuze neuroloog.
  • Je bent een enthousiaste en bij de patiënt betrokken professional.
  • Je bent een teamspeler die zich wilt inzetten voor de vakgroep en de organisatie.

Waar kom je te werken?
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat hoogstaande medisch specialistische zorg levert in de regio Zuid-Holland Zuid. Het is onze missie om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio. In onze manier van werken ligt het accent op aandacht voor de mens, deskundigheid, compassie, gastvrijheid en wederzijds vertrouwen.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als neuroloog bij het Medisch Specialistisch Bedrijf Zuid-Hollandse Eilanden. Wij kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact op met onze neurologen Kim van Dijk of Lisette Maasland, via . Voor vragen omtrent het MSB kun je contact opnemen met , en MSB bestuurder, via . De receptie zal je direct doorverbinden. Kim, Lisette en Cas beantwoorden je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland


Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:neuroloog
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:27 – 27

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Neuroloog CuraMare 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures