Vacature Verzorgende IG de Stove

Verzorgende IG de Stove in Dirksland

Verzorgende IG De Stove

  • Werken bij
  • Verzorgende IG De Stove

Uren per week: 24

Ben jij een verzorgende IG met een hart voor mensen met een verstandelijke beperking? Vind je afwisseling in je werk belangrijk en wil je bijdragen aan het welzijn van ouder wordende cliënten? Dan is deze supergave functie bij Sjaloom Zorg iets voor jou! Want wij breiden op dit moment ons team van De Stove in Sommelsdijk uit.
Wat ga je doen?
Als verzorgende IG werk je op De Stove met een bijzondere doelgroep: ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking. Maar natuurlijk wonen er ook jongere mensen met een zorgvraag. Je bent voor iedereen het zonnetje in hun dag en draagt bij aan een warme en zorgzame leefomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van zorg op maat, waarbij je zelfstandigheid en eigenheid van de cliënten stimuleert.
Waarom Sjaloom Zorg?
Bij Sjaloom Zorg geloven we in werken met plezier. Onze medewerkers waarderen hun werkgeluk met een indrukwekkende 8,3! We bieden graag een stimulerende werkomgeving, waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan. Heb jij bijvoorbeeld behoefte aan een training om meer te leren over een specifieke zorgvraag? Wij helpen je graag met scholing of training! Je krijgt de kans om te werken in een hecht team dat samenwerkt aan het welzijn van onze cliënten. En als jij denkt bij bepaalde processen 'hey, dat kan toch anders en beter?'', dan horen wij graag jouw ideeën. We hebben immers met zijn allen hetzelfde doel: de allerbeste zorg leveren aan de bewoners.
Wie ben jij?
- Je hebt een diploma VIG en affiniteit voor mensen met een beperking
- Je houdt van veel zelfstandigheid en bent een echte aanpakker
- Kennis van voorbehouden handelingen en in het bezit zijn van een zorgdiploma is een pre (of je moet je bereid zijn om de benodigde kennis te leren middels opleiding)
- Je bent flexibel en geniet van afwisseling in de werkzaamheden
- Je hebt een teamspeler met een positieve instelling
Wat bieden wij?
- Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (FG40: 2617- 3535 euro, FG30 bij niveau 3)
- Veel waardering en leuke extra's, zoals een 13 maand, een goede pensioenregeling, MKSA, attentie op de Dag van de Verpleging, prima km-vergoeding
- Een dynamische werkomgeving met afwisselende diensten
- Een werkplek waar je zonder files heen kunt
- Een baan met veel vrijheden en eigen inbreng
- Flexibele werktijden, waarbij we samen de uren afstemmen
- Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief
- Een werkplek vol innovatieve zorghulpmiddelen
- Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband
- Volop kans om jezelf verder te ontwikkelen en iets voor een ander te betekenen
Heb je vragen?
Neem dan contact op met regiomanager Corrie de Boed, T. (Whatsappen kan ook!)). We nodigen je graag uit om voorafgaand aan een sollicitatiegesprek sfeer te komen proeven. Zo krijg je namelijk het beste beeld hoe een dag op deze woonvorm verloopt.
Word jij onze nieuwe collega?
Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van onze cliënten? Dan kijken we uit naar jouw reactie.
Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. Passie, liefdevol en geloofwaardig zijn de kernwaarden van onze organisatie. Kernwaarden die onze 400 medewerkers en 200 vrijwilligers iedere dag uitstralen! Bij Sjaloom Zorg staat plezier in het werk voorop. Ontdek hoe jij hieraan kunt bijdragen en maak van elke werkdag een supergave dag!

Centraal kantoor:
Watertoren 20
3247 CL DirkslandFunctie:verzorgend ig
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Verzorgende IG de Stove Stichting Sjaloom Zorg 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures