Vacature Begeleider

Begeleider in Sommelsdijk

Begeleider (MBO-HBO) met affiniteit met zorg

  • Werken bij

Stap binnen bij De Stove in Sommelsdijk, waar warme zorg en maatwerk elkaar omarmen. We zoeken een bevlogen persoonlijk begeleider (wij noemen dit zorgkundige coach) die met passie en empathie het leven van mensen met een verstandelijke beperking wil verrijken.
Wat ga je doen?
Als begeleider ben jij de verbindende schakel in het dagelijks leven van onze bewoners. Of het nu gaat om het gezamenlijk bereiden van een heerlijk ontbijt of een persoonlijk begeleidingsmoment tijdens een creatieve workshop, jij staat klaar om te luisteren en bij te dragen aan persoonlijke groei. Samen met je collega's creëer je een veilige woonomgeving waar respect voor individuele keuzes centraal staat.
Tijdens gesprekken met een van de bewoners ontdek je dat zij een passie voor fotografie heeft. Je moedig haar aan om die creativiteit te uiten en duikt samen met de bewoonster in een boek over portretten en composities. Je weet dat in de buurt iedere week hobby-fotografen bij elkaar komen en stelt voor om daar eens te gaan kijken. Het blijkt een schot in de roos. De bewoonster blijkt een goed oog te hebben voor fotografie, leert iedere week nieuwe technieken en heeft haar netwerk weten te vergroten. Dat was niet gebeurd zonder jouw interactie!
Bij De Stove wonen, naast enkele (jong)volwassen cliënten, ook ouder wordende mensen met een beperking. Vandaar dat wij zoeken naar persoonlijk begeleiders die ook affiniteit hebben met zorgtaken. Een diploma op dat gebied is geen vereiste. Wij bieden die opleiding en cursussen graag aan jou aan!
Wie ben jij?
- Diploma op MBO/HBO-niveau, zoals Social Work, SPH of vergelijkbare studie
- Passie voor het bieden van maatwerk en warme zorg met empathie
- Sterke communicatieve vaardigheden en ervaring met rapporteren in een elektronisch cliëntendossier
- Begeleiden volgens onze christelijke kernwaarden: passievol, geloofwaardig en warmhartig
- Een begeleider in hart en nieren met affiniteit voor zorg
Wat bieden wij?
- Een werkomgeving met veel zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
- Waardering voor jouw bevlogen inzet en kansen voor verdere groei
- Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (FG40 bij MBO-diploma: 2617 - 3535 euro)
- Een christelijke organisatie met korte lijnen
- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals leuke attenties, goede pensioenregeling, MKSA, eindejaarsuitkering en prima km-vergoeding
- Opleidingen en cursussen om jezelf verder te ontplooien
Heb je vragen?
Neem dan contact op met , T. (Whatsappen kan ook!)). We nodigen je graag uit om voorafgaand aan een sollicitatiegesprek sfeer te komen proeven. Zo krijg je namelijk het beste beeld hoe een dag op deze woonvorm verloopt.
Word jij onze nieuwe collega?
Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van onze cliënten? Dan kijken we uit naar jouw reactie.
Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. Passievol. warmhartig en geloofwaardig zijn de kernwaarden van onze organisatie. Kernwaarden die onze 400 medewerkers en 200 vrijwilligers iedere dag uitstralen! Bij Sjaloom Zorg staat plezier in het werk voorop. Ontdek hoe jij hieraan kunt bijdragen en maak van elke werkdag een supergave dag!

Centraal kantoor:
Watertoren 20
3247 CL DirkslandFunctie:begeleider
Startdatum:05-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Begeleider Stichting Sjaloom Zorg 05-03-2024

Bekijk ook andere vacatures