Vacature Ambulant Begeleider

Ambulant Begeleider in Middelharnis

Ambulant Begeleider


MBO Middelharnis

Middelharnis

10-20 uur, Onbepaalde tijd

Wat ga je doen?
Als ambulant begeleider ondersteun en begeleid je cliënten in hun eigen omgeving. Hierbij betrek je het netwerk van de cliënt zoveel als mogelijk. Alles is erop gericht dat de cliënt zijn of haar eigen leven kan leiden door samen aan doelen te werken. Hierin werk je ook samen met andere hulpverlenende partijen of ondersteun je de cliënt in het toe leiden naar een ketenpartner. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan een waardevol leven voor onze cliënten.

Dit is wie we zijn
En daar zijn we trots op!

Eigenz is de extramurale tak van Zuidwester en biedt ondersteuning en begeleiding aan volwassenen, jongeren en kinderen, voornamelijk met een (licht) verstandelijke beperking in hun eigen (thuis)omgeving. Vaak in combinatie met psychiatrische en sociale problematiek. Ook mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kunnen bij Eigenz terecht. Daarnaast ondersteunen en begeleiden wij vanuit gezinsarrangementen aan verschillende gezinsvormen en kaders aan ouders en kinderen. De medewerkers van Eigenz werken vanuit de presentie-gedachte, waarbij de uitdaging ligt in het aansluiten bij de leefwereld van de cliënt.

Eigenz is actief in de regio's Zuid-Holland, Zeeland en Brabant en voor ons team op Goeree-Overflakkee zijn we op zoek naar versterking! Voor de collega's van team Eigenz Goeree-Overflakkee is het van belang dat je met passie werkt. Dat je het verschil kent tussen jezelf wegcijferen en flexibel inzetbaar zijn. Het team vraagt van je om kritisch mee te denken. Maar we verwachten ook dat je kunt luisteren naar onze cliënten en collega's. Bovendien vinden we het belangrijk dat je constant blijft nadenken over je eigen handelen. We zijn een hecht team en verwelkomen graag een nieuwe collega die zich herkent in de bovenstaande omschrijving

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af:

 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-4 niveau, zoals mmz, spw, verpleegkundige of vergelijkbaar.
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in soortgelijke functies.
 • Kennis van het sociaal domein (WMO)is een pré maar geen must.
 • Je hebt bij voorkeur een opleiding en/of ervaring in opvoedondersteuning.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed zelfstandig werken.
 • Je bent goed in plannen en organiseren en je hebt een proactieve houding.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto.

Dit is wat we jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 3.535,- bruto per maand (FWG-schaal 40, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens, omdat wij vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Interesse?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 29 december. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Heleen van Dijk (Zorgmanager) via .Functie:ambulant begeleider
Startdatum:24-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3535 – 3535
Uren per week:10 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Ambulant Begeleider Zuidwester 24-12-2023

Bekijk ook andere vacatures