Vacature Fysiotherapeut Ziekenhuis

Fysiotherapeut Ziekenhuis in Dirksland

Fysiotherapeut ziekenhuis (Dirksland) ter vervanging van zwangerschapsverlof

20 tot 24 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Ben jij een enthousiaste fysiotherapeut en wil jij patiënten ondersteunen en begeleiden bij de revalidatie tijdens ziekenhuisopname? Ben je een teamplayer en ben je in staat om met verschillende disciplines de gestelde doelen te behalen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Per 1 december zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Wat ga je doen?
Als fysiotherapeut val je onder de CuraMare Behandeling en kom je fysiek te werken in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland. Je hebt affiniteit met de klinische werkzaamheden in het ziekenhuis, ervaring in de Neurologie is een pré. Je hebt een zelfstandige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van de cliënt. Jij hebt een klinische blik en weet de gezondheidsproblemen te signaleren, hierop te acteren en je weet een inschatting te maken wat wel en niet haalbaar is. Je hebt ervaring met werken in een multidisciplinaire setting.

CuraMare Behandeling
CuraMare Behandeling is een organisatieonderdeel van CuraMare welke bestaat uit verschillende (para)medische disciplines. De vakgroep fysiotherapie bestaat uit 23 enthousiaste en betrokken collega fysiotherapeuten. De vakgroep werkt op verschillende woonzorglocaties binnen de thuis- en ouderenzorg, de kliniek en polikliniek van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en in de 1ste lijn (zowel op locatie als aan huis bij de cliënt).

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.335,- en maximaal €4.786,- bruto (FG 55 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een tijdelijk contract ter vervanging van zwangerschapsverlof tot en met juni 2024 voor 20 tot 24 uur per week.
 • Een vakgroep van enthousiaste, fijne en betrokken collega's.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt de hbo-opleiding fysiotherapie afgerond met een registratie in het kwaliteitsregister.
 • Je hebt affiniteit met de ziekenhuiszorg en je vindt het leuk om creatieve oplossingen te bedenken die bijdragen aan optimalisatie en continuïteit van de klinische zorg.
 • Je bent enthousiast en flexibel inzetbaar.
 • Je hebt een dienstverlenende instelling en kunt de patiënt motiveren en stimuleren.
 • Je neemt initiatief en bent vindingrijk als het gaat om de invulling en uitvoering van het therapeutisch behandelplan.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen Robbert Briggeman, Teammanager Behandeling, via: . Hij beantwoordt je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland


Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:fysiotherapeut ziekenhuis
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3335 – 4786
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Fysiotherapeut Ziekenhuis CuraMare 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures