Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Dirksland

Heb jij je diploma verzorgende IG/MZ behaald en wil je verder leren tot verpleegkundige? Ben jij iemand van de praktijk en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan bieden wij jou dé perfecte kans om je diploma verpleegkunde te halen terwijl jij de meeste tijd in de praktijk door zult brengen! Twee maal per jaar, in februari en in september zijn er bij CuraMare, in het Van Weel-Bethesda ziekenhuis, instroom mogelijkheden voor de BBL opleiding MBO Verpleegkundige. Voor september 2024 zijn we op zoek naar enthousiaste verzorgenden om met deze (verkorte) opleiding te starten. Lees snel verder wat het van Weel-Bethesda ziekenhuis jou kan bieden.

Wat ga je doen?
Heb jij het diploma verzorgende IG/MZ op zak en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan bieden wij jou dé perfecte kans om door te groeien als verpleegkundige in het ziekenhuis. Omdat jij al over de nodige kennis beschikt kun jij de opleiding verkort volgen! Je start met drie maanden voorwerken en volgt een voorwerkprogramma, wanneer dit met goed gevolg wordt afgerond treed je in dienst van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Je krijgt een contract voor 32 tot 36 uur per week waarvan je één dag per week naar school gaat. Naast het werknemer zijn ga jij bij ons de kneepjes van het vak leren en ga jij lerend bezig zijn om de verpleegkundige niveau 4 rollen in de praktijk vorm te geven. Je wisselt regelmatig van afdeling waardoor jij je horizon flink kunt verbreden. Al enthousiast geworden? Solliciteer dan nu op deze vacature!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris conform de CAO Ziekenhuizen. In het voortraject bedraagt dit bedrag minimaal €2.279,- en maximaal €3.276,-bruto (FG 35). Tijdens de opleiding bedraagt dit bedrag minimaal €2.391,- en maximaal €3.484,- bruto (FG 40). Na de opleiding bedraagt dit bedrag minimaal €2.832,- en maximaal €3.824,- bruto (FG 45). Daarnaast ontvang je alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract voor de duur van de opleiding.
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een diplomaVIG of VIG/MZ en hebt minimaal 1 jaar werkervaring in de VVT.
 • Je hebt interesse in en aanleg voor het coördineren van de totale zorg.
 • Je bent gericht op professionaliteit en kwaliteit van zorg.
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen.
 • Je hebt een professionele opstelling.
 • Je bent betrokken bij de patiënt en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar één van onze opleidingsfunctionarissen:

:
Ingrid Deur:
Nathalie Out:

Zij beantwoorden je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland


Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:verpleegkundige
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2832 – 3824
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Verpleegkundige CuraMare 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures