Vacature Woonbegeleider

Woonbegeleider in Dirksland

Woonbegeleider Dirksland m/v

  • 8 januari 2024

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 13 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor onze nieuw te openen woonlocatie in Dirksland zijn wij op zoek naar een:

Woonbegeleider m/v, 24 - 32 uur

Per 1 mei 2024 zijn we voor onze nieuw te openen locatie in Dirksland op zoek naar meerdere woonbegeleiders. Locatie Dirksland wordt een pionier binnen Zeeuwse Gronden, want dit is onze eerste locatie buiten Zeeland. De locatie bestaat uit 14 complete appartementen, een kantoor- en spreekruimte en een ruime binnentuin.

In deze functie begeleid je cliënten naar zelfstandigheid in een huiselijke sfeer. Samen met je collega's draag je bij aan individuele en groepsgerichte begeleiding en ondersteuning in de dagelijkse leefsituatie. Daarnaast heb je een actieve bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van de persoonlijke zorgplannen die zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Er is sprake van een nauwe samenwerking met het netwerk van de cliënten.

Met dit nieuwe team willen we bouwen aan een warm en prettig thuis. Nieuwe collega's starten voor 1 mei, zodat ze eerst een aantal weken mee kunnen werken op een bestaande locatie van Zeeuwse Gronden en zo goed ingewerkt kunnen starten in Dirksland. Het team wordt een mix van ervaren Zeeuwse Gronden medewerkers en nieuwe collega's.

Wat vragen we?

  • een relevantie beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • rijbewijs B en eigen vervoer zijn een must;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • goede communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden en een empathisch vermogen.

Wij bieden 24-uurs bereikbaarheid aan. Houdt daarom rekening dat participeren in de wachtdienst in deze functie ook een vereiste is.

Wat bieden we?

We gaan uit van een contract van 24 - 32 uur per week, dit is bespreekbaar. Werktijden in overleg volgens rooster. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris

Inschaling is conform CAO GGZ schaal 40, trede afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Mail dan je sollicitatie naar . Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met ( ).

Interesse om bij Zeeuwse Gronden te werken, maar ligt Dirksland niet in jouw omgeving? Op onze andere locaties in Zeeland komen er door verschuivingen van collega's die in Dirksland gaan werken ook vacatures vrij!

Functie:woonbegeleider
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zeeuwse Gronden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Woonbegeleider Zeeuwse Gronden 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures