Vacature Casemanager Expertise

Casemanager Expertise in Middelharnis

Sluitingsdatum: 18-12-2023

Casemanager Expertise en Consultatie team


HBO Alle regio's binnen Zuidwester

Alle regio's binnen Zuidwester

24 uur, onbepaalde tijd EMB / LVB / MVB-EVB / NAH

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met vastgelopen situaties en het voorkomen, en wanneer nodig, het inzetten van crisiszorg bij complexe ondersteuningsvragen voor cliënten van Zuidwester.

Samen met je team kom je twee keer per week een uur (digitaal/live) bij elkaar. In dit overleg worden de nieuwe aanmeldingen besproken en verdeeld voor nader onderzoek of consult. Reeds aangemelde cliënten worden gevolgd. Als casemanager word je gekoppeld aan de casuïstiek en als team bewaak je de verdeling en voortgang. Afhankelijk van de situatie zal jouw inzet bestaan uit onderzoeken, screenen, analyseren, observeren en/of coachen van medewerkers met betrekking tot specifieke hulpvragen. Samen zoeken we naar een nieuw perspectief waarin een doel en tijdspad met elkaar wordt afgesproken. Wij kijken contextueel en leggen de nadruk op dat wat al wel goed gaat.

In geval van crisiszorg zal BakenZ screenen en onderzoeken welke inzet nodig is, conform de fasen: ondersteunen, afbakenen of ingrijpen. Als casemanager heb je bij een crisisplaatsing een coördinerende rol. Je streeft naar een multidisciplinaire samenwerking en bewaakt het proces.

Waar ga je werken?
BakenZ is een team voor expertise en consultatie binnen Zuidwester dat wordt ingezet op vastgelopen situaties in de breedste zin van het woord. BakenZ is ook het portaal voor interne crisissituaties. Dit houdt in dat BakenZ zich bezighoudt met het voorkomen en inzetten van crisiszorg bij complexe ondersteuningsvragen voor cliënten die verblijven bij Zuidwester. Jij wordt onderdeel van een team van professionals bestaande uit een arts-VG, twee gedragsdeskundigen, een ) en vier medewerkers BakenZ. (Formeel wordt je aangesteld als Medewerker Bakenz).

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau (bijv. hbo-V, SPH/ Social Work, Toegepaste Psychologie).
 • Je hebt een sterk observatievermogen en je bent analytisch.
 • Je brengt je expertise op een coachende manier over.
 • Je bent flexibel, communicatief vaardig en je denkt contextueel.
 • Je bent stressbestendig en je kunt goed feedback geven en ontvangen.
 • Je beschikt over een specifieke expertise, zoals: probleemgedrag, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), combinatie van verstandelijke beperking en psychiatrie en/of verslaving.
 • Je bent binnen heel Zuidwester inzetbaar.
 • Je bent een rolmodel en hebt een voorbeeldfunctie voor het team.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 4.264 bruto per maand (FWG-schaal 50), CAO gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 18 december. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 8 en 18 januari in de ochtend en aan het begin van de middag. Kandidaten die volledig aan het profiel voldoen zullen direct uitgenodigd worden voor een oriënterend gesprek. Eerst meer weten over deze functie? Bel of mail dan met (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige) via of .
Functie:casemanager expertise
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4264 – 4264
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Casemanager Expertise Zuidwester 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures