Vacature Begeleider

Begeleider in Dirksland

Woonbegeleider Vollenhoven (MBO/HBO)

  • Werken bij
  • Woonbegeleider Vollenhoven (MBO/HBO)

Hey jij daar! Ben jij klaar om jouw talenten in te zetten voor een betekenisvolle missie? Bij Sjaloom Zorg zijn we op zoek naar een begeleider met flair, enthousiasme, en vooral de drive om écht iets te betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking. Als jij gelooft dat elke dag een kans is om het verschil te maken, lees dan snel verder!
Wat ga je doen?
Als begeleider ben jij de regisseur van geluk. Je zorgt niet alleen voor de dagelijkse gang van zaken, maar je geeft onze bewoners ook de support die ze nodig hebben om het maximale uit het leven te halen. Van het organiseren van toffe activiteiten tot het tackelen van uitdagingen met een glimlach; jouw rol is net zo divers als jij bent.
Stel je voor dat je spontaan een karaoke-sessie houdt in de gezamenlijke woonkamer. Iedereen doet mee, behalve muziekliefhebber Berend. Je merkt dat hij wat in zichzelf gekeerd is en besluit om tijdens zijn persoonlijk begeleidingsmoment samen een wandeling te maken. Tijdens de wandeling deelt hij zijn gedachten en zorgen. Jij luistert, begrijpt, en samen bedenken jullie een plan om zijn dag op te vrolijken. Door snel te schakelen en op het moment in te spelen, maak je niet alleen zijn dag beter, maar ook die van jou!
Wie ben jij?
- Je hebt een groot hart vol warme zorg en passie voor het welzijn van anderen
- Je bent in het bezit van een zorggerelateerd diploma (MBO4 of HBO)
- Je beschikt over empathie en het vermogen om een vertrouwensband op te bouwen
- Je kan goed luisteren naar de behoeften van de bewoners en zet begeleidingsmethodieken als maatwerk in
- Je houdt van werken met humor
- Je begeleidt graag volgens onze christelijke kernwaarden: passievol, geloofwaardig en warmhartig. Dat betekent: je zet je in voor de allerbeste zorg, doet wat je belooft en zet altijd de belangen van de cliënt bovenaan. Als een cliënt bijvoorbeeld bij het slapen gaan een stukje uit de Bijbel wil lezen, dan vind je het geen probleem om daarbij te helpen (ongeacht je eigen geloofsovertuiging).
Wat bieden wij?
Jouw Missie, Onze Passie: Hier ben je niet zomaar een medewerker; je bent een ware zorgprofessional met een eigen identiteit! Jouw inzet draagt bij aan de missie om levens positief te beïnvloeden. Dat wordt o.a. beloond met een eerlijk salaris (FG40 of FG45 afhankelijk van opleiding:
2766 tot 3861 euro), leuke attenties en een interessante MKSA-regeling.
Groeimogelijkheden: Bij Sjaloom Zorg stimuleren we jouw ontwikkeling. Of je nu een groentje bent of een doorgewinterde professional, er zijn altijd kansen om te groeien. Wij helpen jou daar graag bij, van interne trainingen tot externe opleidingen.
Uitdagend en Voldoening: Natuurlijk zijn er uitdagingen (bewoners kunnen ook wel eens boos of verdrietig zijn), maar de voldoening die je krijgt als je ziet hoe jouw inzet levens verandert, maakt het allemaal de moeite waard.
Teamspirit: Je wordt onderdeel van team Vollehoven. Een team dat niet alleen samenwerkt, maar ook samen juicht voor successen en elkaar steunt in uitdagingen.
Heb je vragen?
Neem dan contact op met , T. ,
We nodigen je graag uit voor een sollicitatiegesprek. Sfeerproeven is onderdeel van het sollicitatieproces, zo krijg je namelijk het beste beeld hoe een dag op deze woonvorm verloopt.
Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar jouw reactie.
Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een verstandelijke beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. Passie, geloofwaardigheid en warmhartigheid zijn de kernwaarden van onze organisatie. Waarden die onze 400 medewerkers en 200 vrijwilligers iedere dag uitdragen! Kijk voor meer informatie over de locatie op https://www.sjaloomzorg.nl/zorg/onze-locaties/wonen/vollenhoven/

Centraal kantoor:
Watertoren 20
3247 CL DirkslandFunctie:begeleider
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2766 – 3861
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Begeleider Stichting Sjaloom Zorg 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures