Vacature Basispsycholoog Orthopedagoog

Basispsycholoog Orthopedagoog in Middelharnis

Sluitingsdatum: 15-01-2024

Basispsycholoog / Orthopedagoog met diagnostische taken


HBO Diverse regio's binnen Zuidwester

Diverse regio's binnen Zuidwester

24-32 uur, onbepaalde tijd

Wil jij het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Word jij blij van het uitvoeren van psychodiagnostische trajecten en het voeren van waardevolle gesprekken hierover met betrokkenen? Grijp dan nu je kans en word een belangrijk onderdeel van een groeiende Polikliniek Zuidwester!

Wat ga je doen?
Binnen Polikliniek Zuidwester staat een team van behandelaren klaar om psychische en medische klachten aan te pakken. Wij behandelen licht, matige en ernstige psychische klachten die te maken kunnen hebben met trauma gerelateerde stoornissen, angststoornissen, gedragsproblemen, rouw- en acceptatieproblemen en stemmingsstoornissen. Een goede diagnostiek is veelal noodzakelijk voor een effectief multidisciplinair behandeltraject.

Als Basispsycholoog / Orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek en het voeren van diagnostische gesprekken met ouders en/of verwanten, de cliënt zelf, begeleiders en andere betrokkenen. Tijdens een diagnostisch traject werk je nauw samen met psychologische assistentes, regiebehandelaren en met andere behandeldisciplines zoals vaktherapeuten, systeemtherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten en fysiotherapeuten.

Een actieve deelname in het multidisciplinaire traject draagt aanzienlijk bij aan de waarde van je rol. Daarnaast zijn er volop kansen om door te groeien binnen de polikliniek. Denk aan het doen van intakes, geven van psycho educatie en/of het uitvoeren van individuele behandeltrajecten.

Waar ga je werken?
De polikliniek Zuidwester is onderdeel van het Expertisecentrum van Zuidwester. Externe cliënten kunnen bij de polikliniek terecht voor diagnostiek, onderzoek en behandeling.
We zijn als poliklinisch team volop in ontwikkeling. Je bent op de juiste plek als je houdt van pionieren, ondernemen en ontwikkelen.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

 • Je bent afgestudeerd basispsycholoog of orthopedagoog met basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD).
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring.
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen m.b.t. testdiagnostiek in het werkveld. Ervaring in testdiagnostiek is een pré, maar geen must
 • Je hebt affiniteit met cliënten met een (licht) verstandelijke beperking met bijkomende psychosociale en/of psychiatrische problematiek.
 • Je bent gedreven, enthousiast en ziet geen problemen maar uitdagingen.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk en jouw enthousiasme en werkhouding maken jou een echte verbinder.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Bij een volledige aansluiting op het profiel een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal €6.320 bruto per maand (FWG-schaal 65), CAO gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 15 januari 2024 via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Ilse van Assen (Coördinator Polikliniek), via of met Jeanette Jongsma (Manager ECZ), via .
Functie:basispsycholoog orthopedagoog
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:6320 – 6320
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Basispsycholoog Orthopedagoog Zuidwester 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures