Vacature Bijbaan Zorgondersteuner Ouderenzorg

Bijbaan Zorgondersteuner Ouderenzorg in Dirksland

Bijbaan zorgondersteuner ouderenzorg

0 tot 20 uur | VMBO | Woonzorglocaties CuraMare

Volg jij momenteel een zorgopleiding tot helpende, verzorgende of verpleegkundige en ben je op zoek naar een bijbaan? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou, werken in de flexpool CuraFlex van CuraMare! Bij ons kan je zelf bepalen wanneer je werkt, jouw keus is onze kracht! Interesse? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Het mooie aan deze functie is dat je veel ervaring op doet én je direct de geleerde stof uit de opleiding kan toepassen in de praktijk. Met jouw hulp en inzet ondersteun je de collegas die zorg verlenen. Je ondersteunt hen in het assisteren bij ADL-werkzaamheden op aanwijzing van het zorgteam. Daarnaast word je ingezet voor andere werkzaamheden zoals: bedden opmaken, lichte schoonmaakwerkzaamheden en persoonlijke aandacht voor de cliënt. En als je een opleiding volgt, mogen er bij overgangsbewijzen naar het volgende leerjaar meer zorgtaken worden uitgevoerd met het daarbij horende salaris. Je kan op meerdere locaties én afdelingen worden ingezet en het zal voornamelijk om korte 4- of 5-uurs diensten in de ochtend gaan.

Doordat je op meerdere afdelingen en mogelijk ook op meerdere locaties komt te werken, kan je zelf goed de verschillen ervaren en een inschatting maken waar je het liefste werkt. Je krijgt op deze manier de mogelijkheid te snuffelen aan de verschillende doelgroep cliënten, verschillende teams én verschillende locaties. Die afwisseling is het voordeel van het werken in CuraFlex, terwijl je ook voor één locatie kunt kiezen. CuraFlex is een succesvolle flexpool met al bijna 450 collegas en nog steeds volop in ontwikkeling. Dit kunnen we niet zonder jou! Help jij ons mee CuraFlex de leukste en uitdagendste flexpool te maken van Goeree-Overflakkee?

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van (bij fulltime) minimaal €2.161,-en maximaal €2.697,- bruto (FG 20 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Afwisseling door inzet in verschillende teams, met collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een warm hart voor kwetsbare ouderen, je biedt hen graag comfort
 • Je vindt het leuk om ouderen te helpen met opstaan en klaarmaken voor de dag
 • Je hebt oog voor de behoefte van de cliënt.
 • Je bent geduldig, creatief, vriendelijk en hulpvaardig, een echte aanpakker!
 • Je bent leergierig en pakt taken snel op.
 • Je vindt het fijn om collegas in het team te ondersteunen en kunt daarin goed zelfstandig werken.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar onze René Ris, via: .

Functie:bijbaan zorgondersteuner ouderenzorg
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:2161 – 2697
Uren per week:1 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Bijbaan Zorgondersteuner Ouderenzorg CuraMare 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures