Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Dirksland

Calando is een hospice waar palliatieve zorg geboden wordt aan mensen met een ongeneeslijke ziekte, waarbij de ziekte niet meer behandeld kan worden maar wel de bijwerkingen van de ziekte. Dit kan op het lichamelijke vlak zijn, maar ook op het psychische, sociale of spirituele domein. Voor alle gebieden is er deskundige hulp en ondersteuning gedurende 24 uur per dag. Daarnaast wordt er veel inzet geleverd door opgeleide vrijwilligers. Deze vrijwilligers worden begeleidt door een buddy (collega vrijwilliger), maar ook door een professionele vrijwilligerscoordinator.

Vanuit Calando wordt ook door vrijwilligers ondersteuning geboden in de thuissituatie.

In Calando zijn vrijwilligers dag en nacht aanwezig. Daarom vragen wij van vrijwilligers dat zij gemiddeld 6 uur per week beschikbaar zijn. Ook is van belang dat iedere vrijwilliger een weekend en een slaapwacht per maand doet. Zo wordt de last eerlijk verdeeld onder elkaar.

Wij hanteren geen maximale leeftijd, maar monitoren en bespreken voortdurend de werkzaamheden om de vrijwilliger zolang mogelijk voor de organisatie te behouden..

Als u uzelf aanmeldt als vrijwilliger, wordt u uitgenodigd voor een gesprek. Mochten we op basis daarvan besluiten om verder te gaan, krijgt u een cursus aangeboden. Door het specifieke karakter van het werk, is deze cursus verplicht

De cursus wordt in meerdere dagdelen aangeboden. Tussendoor kan men zich oriënteren in Calando, zodat u daarna ingezet kan worden in Calando en/of in de thuissituatie.

Heeft u belangstelling voor dit mooie werk dan adviseren wij u om contact op te nemen met via telefoonnummer ofFunctie:vrijwilligers
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:6 – 6

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Calando via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Vrijwilligers Calando 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures