Vacature Maatschappelijk Werker

Maatschappelijk Werker in Middelharnis

Maatschappelijk werker MBO en HBO Goeree 24 uur

Heb jij hart voor de jongvolwassenen op Goeree-Overflakkee? Wil jij jouw ervaring inzetten om naast hen te staan bij de uitdagingen in hun leven? Ons team is op zoek naar een:

Maatschappelijk werker | MBO of HBO

24 uur

De functie

Als maatschappelijk werker zet je je in voor kwetsbare (jong)volwassenen op Goeree-Overflakkee. Je werkt vanuit de presentiebenadering en biedt vanuit relatie passende hulp.

Je begeleidt de client op verschillende levensgebieden; bijvoorbeeld op het vlak van financiële problemen, zoektocht naar werk en woning, ondersteuning in het omgaan met verslaving en het zoeken naar een passende behandeling. Je biedt ook psychosociale hulp door ventilerende gesprekken te voeren over bijvoorbeeld trauma of zelfbeeld.

Je geeft de begeleiding bij de cliënten thuis of op kantoor. Elke dinsdagochtend is er een teamoverleg en casuïstiekbespreking op het kantoor in Middelharnis. Je werk sluit aan op het Veldwerk op Goeree. Dat houdt in dat je intensief samenwerkt met de jongerenwerker en drie maatschappelijk werkers. Daarnaast werk je veel samen met de leefomgeving van de client, maatschappelijke organisaties en de gemeente Goeree-Overflakkee. De korte lijntjes met het team en instanties maken dat je gezamenlijk optrekt voor en met de cliënt.

Vanwege het werkoverleg, is dinsdag(ochtend) een vaste werkdag. De andere werkdagen kunnen in overleg worden bepaald. Het is het fijn is als je flexibel bent in je werkuren om bijvoorbeeld een client te kunnen begeleiden in de avonduren. Ontmoeting gaat vanaf 2024 ook bemoeizorg bieden op het eiland. Het is een pré als je hier ervaring of affiniteit mee hebt.

Deze functie is waardevol: je maakt écht verschil in het leven van een jongvolwassene en je werkt samen aan perspectief!

Wat kun jij bieden?

Je werkt graag zelfstandig, je bent stressbestendig en besluitvaardig. Je bent een professional met eigenaarschap: je neemt verantwoordelijkheid en maakt inschattingen en afwegingen met het belang van de client voor ogen. Waar nodig zoek je contact met collega's of andere betrokkenen voor overleg. Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen.

In contact met de cliënten werk je methodisch, je vindt het belangrijk om te werken vanuit de presentiebenadering. Je hebt ervaring in het werkveld, in het bijzonder in het werken met jongvolwassenen.

Jij:

  • beschikt over een afgeronde relevante MBO of HBO opleiding (bijvoorbeeld Social work of Maatschappelijk Werk);
  • bent actief kerkelijk meelevend in een christelijke gemeente;
  • stemt in met de christelijke visie van Ontmoeting. Je geeft je geloof in God handen en voeten, zoals verwoord in ons visiedocument: https://www.ontmoeting.org/wp-content/uploads/2022/03/ONT-21210-Visiedocument-LR-versie2.pdf

Wat heeft Ontmoeting te bieden?

Ontmoeting is een innovatieve organisatie die bruist van ideeën. Je krijgt de ruimte om ideeën in te brengen.
Ontmoeting geeft je verantwoordelijkheid en vrijheid om je functie vorm te geven. Wat je doet stelt de organisatie vast, hoe je het uitvoert bepaal je samen met je team. Met je team ben je verantwoordelijk voor de processen rondom de hulpverlening. Er zijn ook mogelijkheden waarop je breed met de organisatie mee kunt denken.

Wij geven je vrijheid en verantwoordelijkheid om deze functie vorm te geven. Ontmoeting staat voor DOEN cultuur (Duidelijk, Open, Eerlijk en Nabij) en je mag ons hierop aanspreken. Ontmoeting kent flexibele arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring, vastgesteld conform de CAO Sociaal Werk, schaal 8.

Enthousiast geworden? We zien je sollicitatie graag tegemoet voor 30 november! De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 12 december. Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Lieneke Struijk ) of Marinda Stroober ).Functie:maatschappelijk werker
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centraal Bureau Stichting Ontmoeting via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Maatschappelijk Werker Centraal Bureau Stichting Ontmoeting 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures