Vacature Zorgondersteuner Ouderenzorg

Zorgondersteuner Ouderenzorg in Dirksland

Zorgondersteuner Ouderenzorg

oproep | VMBO | CuraFlex

Wil jij graag mensen helpen in de ouderenzorg maar heb je geen passende zorgopleiding? Heb jij altijd al willen snuffelen aan de zorg maar nooit de stap durven nemen? Zijn de kinderen uit huis en ontstaat er meer ruimte in jouw agenda of ben jij al een tijdje uit de running maar ga je toch graag weer aan het werk? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou, werken in de flexpool CuraFlex van CuraMare! Bij ons kan je zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt, jouw keus is onze kracht! Interesse? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Met jouw hulp en inzet ondersteun je de collegas die zorg verlenen. Je ondersteunt hen in het assisteren bij ADL-werkzaamheden op aanwijzing van het zorgteam. Daarnaast word je ingezet voor andere werkzaamheden zoals: bedden opmaken, lichte schoonmaakwerkzaamheden en persoonlijke aandacht voor de cliënt.

Als zorgondersteuner ga je werken in Nieuw Rijsenburgh, Ebbe & Vloed, Bestenwaerd en/of de Vliedberg. Daar kun je jouw voorkeur in aangeven. Je werkt altijd samen met een bevoegde collega en vindt het fijn om 's morgens vroeg paraat te staan.

Doordat je op meerdere afdelingen en mogelijk ook op meerdere locaties komt te werken, kan je zelf goed de verschillen ervaren en een inschatting maken waar je het liefste werkt. Je krijgt op deze manier de mogelijkheid te snuffelen aan de verschillende doelgroep cliënten, verschillende teams én verschillende locaties. Die afwisseling is het voordeel van het werken in CuraFlex, terwijl je ook voor één locatie kunt kiezen als je dat fijner vindt. CuraFlex is een succesvolle flexpool met al bijna 450 collegas en nog steeds volop in ontwikkeling. Dit kunnen we niet zonder jou! Help jij ons mee CuraFlex de leukste en uitdagendste flexpool te maken van Goeree-Overflakkee?

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van (bij fulltime) minimaal €2.161,-en maximaal €2.697,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 20 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Afwisseling door inzet in verschillende teams, met collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een warm hart voor kwetsbare ouderen, je biedt hen graag comfort
 • Je vindt het leuk om ouderen te helpen met opstaan en klaarmaken voor de dag
 • Je hebt oog voor de behoefte van de cliënt.
 • Je bent geduldig, creatief, vriendelijk en hulpvaardig, een echte aanpakker!
 • Je bent leergierig en pakt taken snel op.
 • Je vindt het fijn om collegas in het team te ondersteunen en kunt daarin goed zelfstandig werken.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als zorgondersteuner bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar onze René Ris, via: .

Functie:zorgondersteuner ouderenzorg
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2161 – 2697
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Zorgondersteuner Ouderenzorg CuraMare 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures