Vacature Ondersteunend Begeleider Dagbesteding

Ondersteunend Begeleider Dagbesteding in Middelharnis

Sluitingsdatum: 27-11-2023

Ondersteunend Begeleider Dagbesteding


MBO Dok Sfeer en Meer - Middelharnis

Dok Sfeer en Meer - Middelharnis

14-20 uur, Onbepaalde tijd MVB-EVB

Wat ga je doen?
Je werkt samen met je team aan de uitvoering van het ondersteuningsplan van de cliënten. Je biedt veiligheid en structuur, ondersteunt in het onderhouden van sociale contacten en houdt de vaardigheden in stand. Maar je doet nog meer! Denk ook aan administratieve werkzaamheden, huishoudelijke taken en ADL-handelingen. Daarnaast kijk je altijd naar mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van de mensen die jij ondersteunt. Je onderhoudt contacten met gedragsdeskundigen, familie en overige collega's die betrokken zijn bij de cliënt. In samenwerking met deze betrokkenen schep jij de voorwaarden voor een waardevol leven en zinvolle dagbesteding.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op onze dagbestedingslocatie Sfeer en Meer, een creatieve en educatieve dagbesteding, gevestigd in het Dok, het dagbestedingscentrum op Hernesseroord in Middelharnis. Sfeer en Meer is een dynamische dagbestedingslocatie waarbij zowel creatieve als educatieve activiteiten aangeboden worden aan 39 cliënten, verdeeld over vier groepen, met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Afhankelijk van de ondersteuningsvraag bied je activiteiten aan die zijn gericht op de belevingswereld en ontwikkeling van de cliënt. Jouw cliënten vragen veel individuele aandacht en hebben daardoor een individuele aanpak nodig. Het is dan ook belangrijk dat je goed je aandacht kunt verdelen.

Het team van Sfeer en Meer is ondernemend, bevlogen, betrokken, actief en hecht.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af:

 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken.
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-3 niveau, zoals mmz, spw, verpleegkundige of vergelijkbaar.
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring met de doelgroep en/of in de gehandicaptenzorg.
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.

Dit is wat we jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 3.294,- bruto per maand (FWG-schaal 35, CAO gehandicaptenzorg)
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens, omdat we vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 27 november. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Kees-Jan Visbeen (Zorgmanager) via .Functie:ondersteunend begeleider dagbesteding
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:14 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Ondersteunend Begeleider Dagbesteding Zuidwester 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures